Activitats per
a empreses

Visites guiades
Les nostres instal·lacions, una finca de 16 ha al bell mig de la Fageda d’en Jordà, estan obertes a aquelles persones i empreses que vulguin conèixer més a fons el nostre projecte o senzillament gaudir d’un entorn natural i social especialment inspirador. Aquestes consisteixen en:

− Servei d’atenció al visitant
− Fàbrica de làctics
− Fàbrica de gelats
− Obrador de melmelades
− Granja amb 255 vaques i vedells de raça frisona − Planta de compostatge
− Planta de tractament biològic de les aigües residuals
− Planta de biomassa (generació de vapor per a la fàbrica)
− Espais i activitats socials (teràpia ocupacional, esplai, club social…)
− Prats i boscos

Lloguer d’equipaments
Disposem de dues sales polivalents i equipades amb projector i audio, amb una capacitat per a 40 persones cada una. L’espai office adjacent permet utilitzar-les com a menjadors

Visitar la Reserva natural de la Fageda d’en Jordà
Podeu disposar d’un guia per arribar a la cooperativa sortint de l’aparcament de Can Serra (GI-524 km 4,3) a través dels camins de la Reserva Natural de la Fageda d’en Jordà (40’ aprox.). Si esteu interessats en aquest servei heu de contactar amb educ’Art o amb Tosca, Serveis Ambientals d’Educació i Turisme.

Xerrades
A banda de la jornada trimestral sobre el model La Fageda, oferim xerrades sobre altres matèries:
– Màrqueting i vendes
– Packaging
– Comunicació
– Ètica empresarial
– Models d’empreses socials
– Responsabilitat Social Corporativa
– Propietats dels nostres productes
– Serveis socials i d’inserció laboral

Consultar tarifes al correu comunicacio@fageda.com

Voluntariat
Estem oberts a accions de voluntariat corporatiu per a grup reduïts de treballadors d’empreses aliades. Això inclou la realització d’activitats esportives conjuntes: torneig de futbet amb el Club d’Atletisme, sortida a la muntanya, etc.

Servei d’integració a la comunitat (comarca la Garrotxa)
Col·laborem amb l’empresa ordinària en tot el procés d’inserció laboral de persones amb certificat de discapacitat i de joves en risc d’exclusió social.

Compra de productes o serveis
Comprar productes o serveis a La Fageda Fundació, entitat receptora de mesures alternatives de la Llei General de drets de les persones amb discapacitat i de la seva inclusió social (RDL 1/2013 de 29 de novembre).

Adquisició de lots de regal personalitzats.

Fer donatius a La Fageda Fundació
La Fageda Fundació és una entitat que es troba acollida als beneficis fiscals de la Llei 49/2002 de mecenatge i, per tant, els donants es poden deduir una part de l’import de l’Impost de Societats.
D’altra banda, els donatius a La Fageda Fundació es computen com a mesures alternatives per complir el 2% de contractació que fixa la Llei General de drets de les persones amb discapacitat i de la seva inclusió social (RDL 1/2013 de 29 de novembre).

Exemples de donatius:
− Participar en la compra de maquinària o equipament de la nova instal·lació fabril de La Fageda, esdevenint-ne aliat institucional.
− Invertir en un projecte concret, amb un objectiu finalista, estant assabentat en cada moment de la repercussió real i del retorn social de la mateixa.

Últimes notícies  flecha_azul

La Fageda, empresa alimentària més responsable a tot l’Estat

 

11-04-2017

 

La Fageda és la 6a empresa més responsable a tot l’Estat, segons el rànquing publicat diumenge per l’institut Merco. Per sectors, La Fageda es troba al 1r lloc en Alimentació i Begudes, per davant de Danone, Codorniu o Nestlé.

 
Segueix llegint

No és país per al negoci social

 

10-04-2017

 

Casos empresarials d’èxit, com La Fageda, han contribuït a situar sobre el mapa la figura dels emprenedors socials, però Espanya encara lidera el rànquing dels països on és més difícil posar en marxa una empresa social.

 
Llegeix la notícia

Un nen autista no és deficitari, és autista

 

10-04-2017

 

“Conviure amb el meu germà esquizofrènic ha estat un dels aprenentatges més grans que he tingut a la vida”, Paco Jiménez, exdegà de la Universitat de Girona.

 
Llegeix l'entrevista