Iogurt sense lactosa  flecha_producto

A La Fageda hem elaborat un iogurt totalment apte per a intolerants a la lactosa perquè tothom pugui gaudir del gust del iogurt i dels seus beneficis.

 

Melmelades Gourmetflecha_producto

La col·lecció de melmelades gourmet, elaborades amb fruites i verdures de qualitat, són perfectes per reiventar tots els teus plats. Encara no les coneixes?

 

Estrenem nova imatgeflecha_producto

“És més nítida, més clara, més moderna, i pensem que identifica molt bé tant els productes com la marca”, així defineix la Silvia Domènech, directora comercial de La Fageda, la nova imatge del packaging.

 

Últimes notícies  flecha_azul

La Fageda, empresa alimentària més responsable a tot l’Estat

 

11-04-2017

 

La Fageda és la 6a empresa més responsable a tot l’Estat, segons el rànquing publicat diumenge per l’institut Merco. Per sectors, La Fageda es troba al 1r lloc en Alimentació i Begudes, per davant de Danone, Codorniu o Nestlé.

 
Segueix llegint

No és país per al negoci social

 

10-04-2017

 

Casos empresarials d’èxit, com La Fageda, han contribuït a situar sobre el mapa la figura dels emprenedors socials, però Espanya encara lidera el rànquing dels països on és més difícil posar en marxa una empresa social.

 
Llegeix la notícia

Un nen autista no és deficitari, és autista

 

10-04-2017

 

“Conviure amb el meu germà esquizofrènic ha estat un dels aprenentatges més grans que he tingut a la vida”, Paco Jiménez, exdegà de la Universitat de Girona.

 
Llegeix l'entrevista