Premis i
reconeixements

Segons es desprèn dels resultats del Monitor de Responsabilitat i Bon Govern (Merco 2015), La Fageda és l’empresa alimentària més responsable de l’Estat i la setena en el rànquing general.

A més, segons els resultats de la 11a edició de Merco Talent, La Fageda figura com la quarta empresa d’alimentació de l’Estat espanyol que més talent atreu. En el rànquing general, se situa en la posició 48.

El reconeixement públic queda igualment palès en premis i distincions:

1997

Placa Francesc Macià de la Generalitat de Catalunya.

2003

Premi a la Qualitat de la Generalitat de Catalunya. Premi Carrefour a la millor empresa agroalimentària. Premi ONCE a la Solidaritat i a la Superació. Premi a la millor Acció Social que donen els diaris Expansión i Actualidad Económica.

2004

Seleccionada en l’exposició de “Bones Pràctiques de l’Àmbit Econòmic, Empresarial i Social” del Fòrum Universal de les Cultures Barcelona 2004.

2005

Premi de la Fundació Empresa i Societat a la millor iniciativa d’inserció laboral (Madrid, abril 2005) lliurat pel president del Govern central. Escollit “Empresari Social de l’Any a Espanya” per part de la Schwab Foundation de Ginebra, associada al Fòrum Econòmic Internacional de Davos. Premi Treball sense Barreres atorgat pel diari Dossier Econòmic en la vuitena Nit de l’Economia i l’Empresa. La Diputació de Girona distingeix la granja de vaques de La Fageda per produir la millor llet de la província.

2006

La Fundació Randstad concedeix a La Fageda el premi a l’Acció Social 2005 en la categoria Pime. L’Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció juntament amb Òmnium Cultural distingeixen La Fageda per la potenciació i l’ús del català en l’àmbit empresarial, i la Fundació Àgora li atorga el Premi Catalunya de Comunicació i Relacions Públiques en un acte solemne al Palau de la Música de Barcelona.

2007

Premi a la millor iniciativa solidària en el “Premi Català de l’Any” atorgat per El Periódico de Catalunya i TV3. Premi Fundació Intras a la inserció de persones amb malaltia mental.

2008

El cas de La Fageda es presenta a Harvard Business School durant el col·loqui sobre “reptes i oportunitats de les empreses d’inclusió”.

2009

Finalista Nacional al Premi Emprenedor de l’Any Ernst & Young. Premi Factor Humà en homenatge a Mercè Sala. Premi de la Fundació Fidem. Cristóbal Colón rep la Creu Sant Jordi, màxima distinció de la Generalitat de Catalunya.

2010

Premi Memorial Lluís Companys de la Fundació Josep Irla. Premi Proteus d’Ètica a la iniciativa empresarial. Premi Mestres 68 a l’aportació en l’educació (Universitat de Girona, la Diputació de Girona, Associació de Mestres Rosa Sensat i la Conselleria d’Educació de la Generalitat).

2011

La revista Frisona Española publica el rànquing anual de granges de vaca frisona i situa La Fageda amb el millor Índex de Mèrit Genètic entre les granges amb més de 200 caps de bestiar a Espanya. Accèssit en els premis Aster de l’escola de negocis ESIC, per la trajectòria empresarial. Finalista al premi Building Communities, juntament amb Danone, Everis i Infojobs.

2012

Premi INTEGRA de BBVA dotat amb 200.000 euros. Accèssit especial en la IV edició del Premi a les Millors Pràctiques en Comunicació Interna pels “Aspectes terapèutics de les xarxes socials” (Inforpress, IE Business School i “Capital Humà”). Premi al millor bloc de Catalunya. Premi a la Responsabilitat Social per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya. Premi Internacional ESEEA al lideratge.

2013

El iogurt bífidus de La Fageda, el millor segons analistes i consumidors (revista Consum). IXI Premis Nacionals President Lluís Companys organitzats pel Casal d’Esquerra Republicana de Catalunya de Sants – Montjuïc. IXI Premi Ones Mediterrània, reconeixement cooperació i solidaritat. La Federació Frisona de Catalunya premia La Fageda amb la vaca d’or de la genètica.

2014

Premi Rahola al millor treball informatiu de TV pel reportatge sobre La Fageda (La2, TVE). XVIII Premis Empresarials i Institucionals de la Família, a la Iniciativa Social (GEC – Plataforma ONU 2014). Premi Emilio Castelar a la Defensa de les Llibertats i el Progrés. Finalista en els Premis Nacionals de Màrqueting (categoria PIME). Personatge de l’Any 2014 per la Revista Compromís Empresarial.

2015

Premi CCNIEC (Consell Català de Nutrició) a la millor iniciativa de la Indústria Alimentària 2014. Premi EASPD (European Association of Service Providers for Persons with Disabilities) Employement for All Award (Zadar, Croàcia, maig 2015)

Actualitat  flecha_azul

Posem al mercat un iogurt cremós especialment creat per a l’hostaleria

 

24-09-2018

 

La Fageda llancem aquesta tardor al mercat el nostre primer iogurt natural cremós pel sector de l’hostaleria, la restauració i les gelateries.  Elaborat únicament amb ingredients làctics, no conté sucres afegits.

 
Seguir llegint

20 anys amb les portes obertes a La Fageda

 

14-09-2018

 

Aquest 2018 és un any especial per a La Fageda: es compleixen 25 anys de la fabricació del primer iogurt i 20 del servei de visites a la nostra finca. Actualment rebem al voltant de 40.000 visitants anuals. Però, com varen començar aquestes visites? I per què?

 
Seguir llegint

Us proposem venir a peu per fer salut i gaudir d’un entorn natural idíl·lic

 

24-08-2018

 

Us agradaria visitar les nostres instal·lacions després de caminar una estona per una colada de lava basàltica expulsada pel Volcà Croscat fa uns 11.500 anys? Us proposem un itinerari perquè l’experiència de visitar el nostre projecte sigui encara més completa.

 
Seguir llegint