El model de La Fageda és una visió global, integradora, de la nostra organització. No és un model empresarial, ni assistencial, ni tampoc un model organitzacional: és el model complet dels valors i creences (cultura), i de l’estructura organitzativa que se’n deriva. És el model que concep una autèntica i real empresa social. Un model que es caracteritza per tres aspectes essencials:
• Voluntat de solucionar un problema social
• Solucionar el problema a través d’una empresa
• Ser una empresa sense afany de lucre
La Fageda respon a un model sistèmic. Les relacions que s’estableixen entre els elements més conceptuals, com són els valors i les creences, i els elements que formen part de l’estructura organitzativa que el conformen, permeten entendre el model com un sistema que opera només des de la plena interrelació d’aquests elements.
Els jardiners de La Fageda assessoren escolars d’Olot per embellir l’entorn de l’emblemàtica Torre Malagrida
04-02-2019
Una trentena de nens i nenes de 5è de primària de les escoles d’Olot han rebut un encàrrec de l’Ajuntament: pensar com es poden millorar els jardins de l’emblemàtica Torre Malagrida.
En José Luís, 17 anys al Centre Especial de Treball i ara, a l’empresa ordinària
01-02-2019
Quan tenia 24 anys i els embats d’un trastorn mental limitaven la seva vida, en José Luis Hernando va entrar a treballar a La Fageda.
“A La Fageda som un grup de persones fent diferents feines i totes amb sentit”, entrevista a Alex Astuy
25-01-2019
Nascut a Bizkaia el 1976, l’Alex Astuy Layuno, és tècnic laboral de La Fageda. Forma equip amb la Sara Vidal, la Montse Anglada i la Laura Dalmau a la rebatejada Àrea de Gestió i Desenvolupament de Persones. S’encarrega d’administrar les nòmines i les altes i baixes dels treballadors, entre altres