Tan sorprenent com acollidor i tan pedagògic com entretingut. Així és el Servei d’Atenció al Visitant de La Fageda. Vine a La Fageda i experimenta una vivència singular!

reserva_ara
servei_Atencio_visitant_fageda

Organització

Des del Servei d’Atenció al Visitant de La Fageda realitzem visites per a famílies i particulars tots els caps de setmana i festius. En períodes de vacances escolars també fem visites entre setmana. Per visitar-nos és necessari sempre fer una reserva prèvia. L’estada, que també inclou una degustació, dura 1h30 aprox. i té un preu de 4,5 euros per als adults, 2 euros per als joves de 7 a 18 anys i és gratuïta per als menors de 7 anys. L’horari d’obertura de les nostres instal·lacions és de 9 a 15h.

 

Si premeu el requadre “Reserva ara” podreu triar una data concreta que estigui disponible pel nombre de persones que demaneu. La reserva serà efectiva un cop s’hagi fet el pagament a través dels mitjans electrònics previstos.

Contingut de la visita

Un/a guia us acompanyarà a la granja on veureu les vaques en producció, la sala de prepart, els vedells i la sala de munyir. També us explicarà el seu funcionament. Un cop a fàbrica, des de l’exterior, podreu veure com transformem la llet en iogurts i postres, així com els diferents processos d’elaboració i fermentació.

visita_fageda

Audiovisual i degustacions

En acabar la visita, passarem un audiovisual sobre l’organització i seguidament, us podreu entaular i fer una degustació amb productes de La Fageda, incloses les melmelades. La degustació anirà acompanyada d’una explicació.

Últimes notícies  flecha_azul

L’Escola de Música de Besalú canta a les vaques de La Fageda

 

18-07-2016

 

La Fageda i l’Escola de Música de Besalú presenten el nou videoclip “Avançant” amb les vaques de La Fageda al Palau de la Música Catalana.

 
Mira el vídeo

Intervenció de Cristóbal Colón a ‘Acció Política’

 

12-07-2016

 

“La societat ha perdut el nord dels principis universals”, Cristóbal Colón, president de La Fageda, ens dóna la seva visió del món, la vida i la política al programa Acció Política de TV3.

 
Vegeu vídeo

Un documental anglocatalà internacionalitzarà la tasca de La Fageda

 

06-07-2016

 

Televisions de Dinamarca, Suïssa, Toronto, Israel i Catalunya donen suport al documental. Hi ha implicats Isona Passola i el Sundance Institute, de Robert Redford.

 
Consulta la notícia