Tan sorprenent com acollidor i tan pedagògic com entretingut. Així és el Servei d’Atenció al Visitant de La Fageda. Vine a La Fageda i experimenta una vivència singular!

reserva_ara
servei_Atencio_visitant_fageda

Organització

Des del Servei d’Atenció al Visitant de La Fageda realitzem visites per a famílies i particulars tots els caps de setmana i festius. En períodes de vacances escolars també fem visites entre setmana. Per visitar-nos és necessari sempre fer una reserva prèvia. L’estada, que també inclou una degustació, dura 1h30 aprox. i té un preu de 4,5 euros per als adults, 2 euros per als joves de 7 a 18 anys i és gratuïta per als menors de 7 anys. L’horari d’obertura de les nostres instal·lacions és de 9 a 15h.

 

Si premeu el requadre “Reserva ara” podreu triar una data concreta que estigui disponible pel nombre de persones que demaneu. La reserva serà efectiva un cop s’hagi fet el pagament a través dels mitjans electrònics previstos.

Contingut de la visita

Un/a guia us acompanyarà a la granja on veureu les vaques en producció, la sala de prepart, els vedells i la sala de munyir. També us explicarà el seu funcionament. Un cop a fàbrica, des de l’exterior, podreu veure com transformem la llet en iogurts i postres, així com els diferents processos d’elaboració i fermentació.

visita_fageda

Audiovisual i degustacions

En acabar la visita, passarem un audiovisual sobre l’organització i seguidament, us podreu entaular i fer una degustació amb productes de La Fageda, incloses les melmelades. La degustació anirà acompanyada d’una explicació.

Últimes notícies  flecha_azul

Torna l’activitat ‘Petits grangers a La Fageda’

 

16-08-2016

 

El 26 d’agost tens una nova oportunita de venir a veure i viure una proposta de visita única a La Fageda pensada pels més menuts.

 
Compra les teves entrades

Cristóbal Colón al programa Arrelats

 

01-08-2016

 

EL periodista Ernest Folch entrevista al fundador de La Fageda, Cristóbal Colón, en un reportatge en el que repassa els seus orígens i pensaments.

 
Mira el programa

L’Escola de Música de Besalú canta a les vaques de La Fageda

 

18-07-2016

 

La Fageda i l’Escola de Música de Besalú presenten el nou videoclip “Avançant” amb les vaques de La Fageda al Palau de la Música Catalana.

 
Mira el vídeo