Blog

La Fageda torna a rebre visites després de nou mesos en ob

20 abril, 2016

Una façana exterior revestida amb pedres volcàniques que s’han volgut recuperar de les obres, una sala de projecció i tast que permet encabir prop d’un centenar de persones i que té un ús polivalent, parets amb imatges i paraules que parlen de la història i la filosofia de La Fageda, una botiga que és una autèntic aparador de tots els nostres productes i un equip humà disposat a rebre els milers de visitants que cada any volen trepitjar les nostres instal·lacions.

Així és el nou Servei d’Atenció al Visitant que ha dit adéu a l’estructura dels hivernacles que el va allotjar durant molt anys, i que ara es presenta tant equipat com acollidor. Més gran -ocuparà més de de  300 metres quadrats- i totalment nou.

Després de tancar les seves portes el mes de setembre de 2014, les va tornar a obrir el passat 11 de juliol, un període de nou mesos que ha culminat amb una seu concebuda per millorar i potenciar l’instrument més important que té La Fageda per a mostrar el què fa i el com ho fa. El visitant no només pot conèixer amb profunditat el procés productiu dels iogurts, gelats i melmelades, sinó que també té al seu abast un tast complet que el fa gaudir – en el mateix marc on s’elaboren- de la qualitat dels nostres productes.

Els interiors de les instal·lacions també acullen un petit espai de promoció  de la Garrotxa i una pantalla que convidarà el visitant a implicar-se més amb l’organització incentivant-lo a compartir la visita i el tast de productes a alguns canals de la xarxa Internet: Facebook, Twitter, Linkedin etc.

Els exteriors del SAV fan igualment un salt qualitatiu, amb més zona verda,  un nou mobiliari i l’espai de jocs pels més petits. El pàrquing també es reordenarà.

A partir d’aquest estiu doncs i en aquest servei de La Fageda, que anualment rep prop de cinquanta-mil visitants, viurem un abans i un després. Reserva la teva visita online seguint aquest enllaç..

Actualidad  flecha_azul

El despertar de la fageda d’en Jordà

 

18-04-2018

 

Uno de los principales atractivos de los hayedos es la transformación de sus árboles y su ritmo biológico. Y durante estos días se está produciendo uno de sus cambios más espectaculares. Después de la expulsión de las hojas del árbol durante el otoño con la desaparición de la fotosíntesis y de su parón el invierno, las hayas se empiezan a despertar, desplegando sus primeras hojas, verdes y tiernas.

 
Continuar leyendo

Para mí la parte humana del proyecto es la mejor, hace que cada día sea diferente

 

29-03-2018

 

Natural de Osona y residente en Olost, nuestro entrevistado de esta semana de pequeño se había planteado ser pescadero, carnicero o carpintero. Con los años descubrió, en cambio, que su mundo era la naturaleza y que quería trabajar al aire libre, rodeado de plantas.

 
Seguir leyendo

XIV Jornada sobre el Modelo La Fageda el próximo 23 de Marzo

 

05-03-2018

 

Donde encontrar inspiración y energía para emprender de otro modo ? Donde encontrar financiación? Qué producto puedo crear? Qué mercado atacar? Y sobre todo, como puedo ayudar a resolver las carències sociales de mi entorno? Estas son las principales preguntas que se hacen los asistentes a las jornadas de emprendedores La Fageda, que el próximo 23 de Marzo celebrarán su decimocuarta edición.

 
Seguir leyendo