Blog

La Fageda llança una nova web corporativa fgd.fanatikcloud.

6 junio, 2016

Després de 6 anys sense cap canvi a la web i de prop de 20 anys des que va registrar el domini www.fageda.com, La Fageda llança una nova web que incorpora las darreres tendències tant a nivell tecnològic com gràfiques i estètiques.

 

La nova web de La Fageda ha estat construïda i concebuda per atendre tres tipus d’audiència principals: els visitants que cada any volen conèixer la seva granja i instal·lacions agropecuàries i industrials, els clients i consumidors dels productes La Fageda i per fi aquelles persones, cada cop més nombroses, estudiants, investigadors, empresaris i institucions, que volen conèixer el model de projecte i de negoci.

La Fageda llança una nova web corporativa

Per tant, la pàgina d’aterratge www.fageda.com dóna pas a les homes Qui som, Visita’ns i Productes. Cada una d’aquests pàgines funciona com una web independent però enllaçada a les demés. Aquesta presentació clarifica els nombrosos i complexes continguts del projecte. La utilització del programa de webs WordPress ha permès, per una banda reforçar l’estètica de la web a través d’un tractament més acurat de les imatges. D’altra banda, des del punt de vista tecnològic, el gran avenç és que la web està adaptada als dispositius mòbils (Responsive), sent aquest l’origen principal de les consultes.

 

A nivell de productes la web inclou la fotografia, ingredients, informació nutricional i procés d’elaboració de les 55 varietats del catàleg: 21 iogurts i postres, les 22 melmelades i els 12 gelats. Pel que fa a les visites, la nova web inclou un motor de reserves que permet als particulars buscar dia i hora i fer el pagament per avançat. La web està disponible en català i castellà i la previsió és ampliar-la l’anglès.

 

En aquests prop de 20 en que La Fageda és present a l’univers digital, s’ha construït una important comunitat de seguidors. A banda de les 12.000 visites úniques que rep cada mes la web, el perfil de La Fageda és present a Facebook (15.000 seguidors), Twitter (10.300), Instagram, Linkedin i disposa d’un canal a Youtube amb més de 110.000 visualitzacions. El desenvolupador web és l’agencia vigatana i barcelonina Myspeech.

Actualidad  flecha_azul

El despertar de la fageda d’en Jordà

 

18-04-2018

 

Uno de los principales atractivos de los hayedos es la transformación de sus árboles y su ritmo biológico. Y durante estos días se está produciendo uno de sus cambios más espectaculares. Después de la expulsión de las hojas del árbol durante el otoño con la desaparición de la fotosíntesis y de su parón el invierno, las hayas se empiezan a despertar, desplegando sus primeras hojas, verdes y tiernas.

 

Para mí la parte humana del proyecto es la mejor, hace que cada día sea diferente

 

29-03-2018

 

Natural de Osona y residente en Olost, nuestro entrevistado de esta semana de pequeño se había planteado ser pescadero, carnicero o carpintero. Con los años descubrió, en cambio, que su mundo era la naturaleza y que quería trabajar al aire libre, rodeado de plantas.

 

XIV Jornada sobre el Modelo La Fageda el próximo 23 de Marzo

 

05-03-2018

 

Donde encontrar inspiración y energía para emprender de otro modo ? Donde encontrar financiación? Qué producto puedo crear? Qué mercado atacar? Y sobre todo, como puedo ayudar a resolver las carències sociales de mi entorno? Estas son las principales preguntas que se hacen los asistentes a las jornadas de emprendedores La Fageda, que el próximo 23 de Marzo celebrarán su decimocuarta edición.