Blog

Es reobre el calendari de visites amb un nou sistema de reser


20 abril, 2016

Reobrim les reserves per a visites guiades a les nostres instal·lacions. Tot el 2016 a la vista, amb els dies disponibles de color verd i tota la informació necessària per venir fins aquí i experimentar una vivència singular.
Les persones interessades poden fer elles mateixes la reserva seguint les següents indicacions. Com a novetat, s’introdueix el pagament online previ a la visita. D’aquesta manera s’alliberen dies que en el sistema anterior quedaven ocupats com a “pre-reserves”, és a dir, persones que tot i haver reservat, finalment no venien.
Recordeu que el Servei d’Atenció al Visitant de La Fageda realitza visites per a famílies i particulars tots els caps de setmana i festius.  L’estada, que també inclou una degustació, dura 1h30 aprox. i té un preu de 4,5 euros per als adults, 2 euros per als joves de 7 a 18 anys i és gratuïta per als menors de 7 anys. L’horari d’obertura de les nostres instal·lacions és de 9 a 15h.

Actualidad  flecha_azul

El modelo de gestión sostenible de La Fageda apuesta por la reducción de residuos.

 

05-06-2018

 

El día a día de La Fageda implica el consumo y la gestión de un gran volumen de recursos que debemos optimizar y racionalizar. Nuestra política de preservación del medio apuesta por un modelo de gestión sostenible ambiental y económica centrado en reducir, reciclar y reutilizar.

 
Seguir leyendo

Entrevista a Miquel Vilanova, Miki, responsable de lácteos

 

01-06-2018

 

Inició su etapa laboral a los 16 años trabajando de operario en empresas cárnicas y también realizando servicios de repartidor. En el año 1998, una conocida  que trabajaba en La Fageda le comenta que buscan un nuevo operario para la fábrica de yogures. Él, que no había trabajado nunca en el sector de los lácteos, decide probarlo, tiene ganas de realizar un cambio en su vida.

 
Seguir leyendo

‘La Fageda te atrapa, te engancha’ , entrevista a Roser Segura, coordinadora de logística

 

28-05-2018

 

Nacida en Olot el 1964 y residente en Ca la Guapa, Santa Pau, donde vive con su marido Miquel y sus dos hijos, Pol i Lluc, nuestra protagonista de hoy lleva una larga trayectoria trabajando en La Fageda: 26 años.

 
Seguir leyendo