Veniu a visitar La Fageda durant la temporada escolar i gaudireu d’una experiència única i plena de sensacions. No només aprendrem de manera lúdica conceptes relacionats amb el món de les vaques sinó que també aprofondirem en el projecte social i empresarial de la nostra marca.

Ruta Blanca

És la visita bàsica. Apta per a alumnes de tots els nivells. Permet visitar la granja i veure les vaques en producció, la sala de prepart, la sala de munyida i els vedells, entre d’altres.

 

més informació

Des de la sala de munyir, la visita continua cap a la fàbrica, on podreu veure (des de l’exterior) com transformem la llet en iogurts i postres, detallant els diferents processos d’elaboració. En acabar podreu fer un tast dels productes i veure un breu audiovisual. El SAV està equipat també amb una botiga. La visita dura entre 45-60 minuts i té un cost de 2,6€ per persona (IVA inclòs). Les visites són de dimarts a divendres, habitualment a les 10h, 11h, 12h, i 13h.

Ruta Blanca i xerrades

Per a alumnes de cicles formatius, batxillerat, universitaris i entitats interessades en conèixer el projecte empresarial i social de La Fageda. Consisteix en fer la ruta blanca i, a continuació, la xerrada.

 

més informació

Pels centres interessats en conèixer més a fons el projecte empresarial i social de La Fageda oferim una xerrada complementària. Aquesta visita té un cost per persona de 3,60€ (Iva inclòs). Les xerrades de caire divulgatiu tenen lloc a la sala audiovisual i van a càrrec de professionals de diversos departaments de l’organització amb els qual s’hi interactua i fa que l’estada a La Fageda sigui més enriquidora.

Últimes notícies  flecha_azul

La Fageda, empresa alimentària més responsable a tot l’Estat

 

11-04-2017

 

La Fageda és la 6a empresa més responsable a tot l’Estat, segons el rànquing publicat diumenge per l’institut Merco. Per sectors, La Fageda es troba al 1r lloc en Alimentació i Begudes, per davant de Danone, Codorniu o Nestlé.

 
Segueix llegint

No és país per al negoci social

 

10-04-2017

 

Casos empresarials d’èxit, com La Fageda, han contribuït a situar sobre el mapa la figura dels emprenedors socials, però Espanya encara lidera el rànquing dels països on és més difícil posar en marxa una empresa social.

 
Llegeix la notícia

Un nen autista no és deficitari, és autista

 

10-04-2017

 

“Conviure amb el meu germà esquizofrènic ha estat un dels aprenentatges més grans que he tingut a la vida”, Paco Jiménez, exdegà de la Universitat de Girona.

 
Llegeix l'entrevista