Blog

Un estiu amb 15 mil visitants, si voleu venir a la tardor, reserveu amb força antelació


14 octubre, 2019

Tres mesos i quasi 15.000 persones. Són les xifres de visitants que, aquest estiu, han vingut a la nostra finca de Santa Pau per conèixer el projecte social de La Fageda, trepitjar la granja, veure la fàbrica i tastar els productes que elaborem.

Amb la tardor aquí el nombre de visites s’incrementa molt, per aquest motiu us demanen que si teniu intenció de venir, feu la reserva amb antelació. L’oferta de visites és variada.

 

Per a tots els públics o enfocada en els infants

visites

 

La gran majoria dels visitants d’estiu han triat la Visita estàndard, per a petits i grans. La fem als matins durant prop d’una hora i mitja.

 

També, unes 400 persones s’han decidit per Petits grangers, on els protagonistes són els infants, que passen una bona estona a la granja i s’ocupen d’alimentar les vaques. Aquesta visita té lloc els dissabtes i diumenges a la tarda durant prop de dues hores.

 

Un passeig o unes hores de senderisme

 

Per la seva banda, els amants de la natura han tingut dues opcions.

 

Una d’elles, més suau, és Fageda en ruta, que suma a la Visita estàndard un passeig pel bosc de La Fageda d’en Jordà. Entre el juny i l’agost s’hi han engrescat unes 230 persones, amb qui hem compartit dues hores de diumenge a la tarda.

 

visites

 

A més, una trentena de visitants han estrenat Fageda des del cim. En aquest cas, al pas per la nostra finca s’hi suma una ruta de senderisme que permet veure La Fageda i el cràter del Volcà Santa Margarida a vista d’ocell. Una nova experiència que té una durada de quatre hores.

 

visites

 

Munyida robotitzada i regalar experiències

 

Les 15.000 persones que ens han visitat també han pogut veure en directe la nova munyida robotitzada i comprovar com ara les nostres vaques escullen el moment d’anar-se a treure la llet.

 

A més, els hem ofert l’opció de comprar un xec regal per convidar amics o familiars a visitar-nos.

 

regalar fageda

 

Reservar amb temps

 

Si us animeu a venir, o a tornar a venir, us recomanem una vegada més que feu la reserva amb antelació, que ja veieu que ens visita força gent!

 

Recordeu que, per arribar, travessareu una reserva natural, la de La Fageda d’en Jordà, que val la pena que mantinguem. Si volguéssiu accedir a la nostra finca a peu, des de l’Àrea de Can Serra hi sereu en mitja horeta.

 

A La Fageda ens agrada molt rebre-us, explicar-vos el sentit del nostre projecte i captar les vostres sensacions i opinions. Fins aviat!

Actualitat  flecha_azul

Ampliem la família dels iogurts de gustos amb els de pera i préssec

 

12-11-2019

 

Estem contents d’anunciar-vos que ampliem la família dels iogurts de gustos de La Fageda. Després d’uns mesos de proves, ja tenim a punt els nous iogurts de pera i de préssec, que s’afegeixen als de maduixa, llimona i plàtan. Com aquests tres, els iogurts de pera i préssec s’elaboren amb aromes naturals i sense colorants ni conservants.

 

 
Seguir llegint

Nous iogurts en envàs de cartró i també l’opció de comprar-ne a granel

 

04-10-2019

 

Ben aviat, durant els primers mesos de 2020, llançarem  al mercat una nova família de iogurts en envàs de cartró i en format de mig quilo.
I aquesta tardor  posem a l’abast dels consumidors l’opció de comprar a granel el nostre iogurt natural cremós.

 

 
Seguir llegint

Projecte Caminades de La Fageda: caminem i fem salut

 

17-09-2019

 

Amb l’entrada al mes de setembre, a La Fageda hem reprès el Projecte Caminades: caminem i fem salut.

 

 
Seguir llegint