Blog

La Fageda col·labora en la creació d’una eina de la UdG per a la gestió empresarial basada en valors


13 gener, 2020

La Fageda forma part del mig centenar d’entitats i experts que han participat en la creació del Valòmetre, una eina de la Universitat de Girona (UdG) per promoure la gestió basada en valors en petites, mitjanes i grans empreses.

 

El Valòmetre, o Sistema europeu d’indicadors empresarials per a la gestió basada en valors, proposa establir i avaluar 50 indicadors en els àmbits de la identitat, l’administració i gestió, les persones, la sostenibilitat i la tecnologia.

 

 

Així doncs, el Valòmetre mesura aspectes tan diversos com el percentatge de recursos energètics que genera l’empresa en comparació amb els que consumeix; el percentatge habitual d’hores de treball en equip respecte del total d’hores treballades, o el nombre de mesures i projectes que fomenten la igualtat i la inclusió.

 

Les empreses poden adaptar el Valòmetre a les seves característiques peculiars i l’objectiu és que l’eina les ajudi a ser més sostenibles, intel·ligents, obertes, democràtiques i inclusives.

 

Precisament, és en l’àmbit de la inclusió on des de La Fageda hem pogut aportar la nostra experiència de gairebé quatre dècades.

 

Projecte Vusiness

 

El Valòmetre és l’eina pràctica del projecte Vusiness de la UdG. Aquest projecte, anomenat així com a mescla de la paraula anglesa business (negocis) i la “v” de valors, proposa un nou model empresarial basat en la inclusivitat, la sostenibilitat i la tecnologia en benefici de les persones per afrontar els grans reptes del món d’avui: crisis econòmiques i socials, treball precari, canvi climàtic o transformació digital.

 

La UdG convida les empreses a provar el Valòmetre i compartir-ne l’experiència.

Actualitat  flecha_azul

Ampliem la família dels iogurts de gustos amb els de pera i préssec

 

12-11-2019

 

Estem contents d’anunciar-vos que ampliem la família dels iogurts de gustos de La Fageda. Després d’uns mesos de proves, ja tenim a punt els nous iogurts de pera i de préssec, que s’afegeixen als de maduixa, llimona i plàtan. Com aquests tres, els iogurts de pera i préssec s’elaboren amb aromes naturals i sense colorants ni conservants.

 

 
Seguir llegint

Nous iogurts en envàs de cartró i també l’opció de comprar-ne a granel

 

04-10-2019

 

Ben aviat, durant els primers mesos de 2020, llançarem  al mercat una nova família de iogurts en envàs de cartró i en format de mig quilo.
I aquesta tardor  posem a l’abast dels consumidors l’opció de comprar a granel el nostre iogurt natural cremós.

 

 
Seguir llegint

Projecte Caminades de La Fageda: caminem i fem salut

 

17-09-2019

 

Amb l’entrada al mes de setembre, a La Fageda hem reprès el Projecte Caminades: caminem i fem salut.

 

 
Seguir llegint