Blog

Tanquem l’any amb més innovacions de la nostra història amb el llançament del nou iogurt amb gust de fruites del bosc


13 desembre, 2021

El 2021 es converteix en l’any amb més innovacions dels nostres productes amb el rellançament de dues famílies i dues altres novetats. La darrera, el nou Iogurt amb gust de fruites del bosc, que es converteix en l’últim llançament de la temporada. La creació de la planta d’innovació l’octubre del 2020 s’ha traduït en un rècord històric de millora i creixement dels nostres productes.

 

 

Durant el 2021, hem apostat, per una banda, per l’elaboració de dos nous productes que s’han afegit a la família dels iogurts sense lactosa i dels iogurts de gustos, respectivament: el iogurt sense lactosa amb gust de maduixa, llançat al mercat a finals de setembre i que respon a les peticions dels consumidors d’ampliar aquesta família, i el nou iogurt amb gust de fruites del bosc.

 

Com la resta de iogurts, l’elaborem amb la llet fresca de les nostres vaques i té una textura consistent a la cullera i cremosa a la boca. A més a més, incorpora aroma natural de fruites del bosc, no conté colorants i el seu gust desprèn frescor.

 

Per altra banda, també hem volgut posar en valor famílies de productes ja fiançades al mercat amb la seva reformulació i posterior rellançament. Més concretament, les dues famílies rellançades aquest any han sigut els tres iogurts líquids, trets al mercat el passat mes d’abril, amb un gust millorat, incorporant sucre de canya i reforçant la identitat visual amb un envàs més sostenible. L’altra novetat d’aquest 2021, ha estat la renovació dels iogurts desnatats amb gust de maduixa i llimona, disponibles des del mes de juny, amb un sabor més suau i equilibrat.

 

 

Aquest rècord d’innovació històric coincideix amb el primer aniversari de la planta pilot de La Fageda, creada i estrenada pel nostre Departament d’Innovació amb l’objectiu d’elaborar nous productes i transformar els actuals.

 

Tota l’activitat innovadora d’aquest any s’ha realitzat en aquesta instal·lació dividida en un laboratori de proves a escala petita i en un espai semi-industrial. Al laboratori de proves es realitzen els primers passos del disseny i l’elaboració. “És on, literalment, cuinem tots els nous productes”, expliquen els experts del Departament d’Innovació.

 

L’espai industrial de la planta d’innovació de La Fageda.

 

Així mateix, s’hi assaja com s’han d’elaborar els nous productes a la fàbrica abans de la seva producció definitiva. “Això ens permet avançar en els nous projectes sense necessitat de dependre de la disponibilitat de la fàbrica”, assegura Oriol Gol, director d’Innovació.

 

I seguim en marxa! Ja estem treballant en la creació de noves referències que arribaran al mercat durant els primers mesos del proper any. Estigueu molt atents i atentes!

Actualitat  flecha_azul

Mònica Quiles, educadora social: “Si et cuides bé, podràs cuidar bé els altres”

 

21-05-2021

 

Quan l’escoltes, fa la sensació que allò que t’està explicant
és tan important que no es pot acabar de descriure amb
paraules. Potser per això defineix La Fageda com a una “caixa màgica”.

 

 
Llegir l'entrevista

L’Escola de Santa Pau reutilitza les galledes de iogurt i les converteix en testos

 

21-05-2021

 

Al menjador de l’escola pública de Santa Pau s’hi consumeix
el nostre iogurt cremós envasat en galledes de cinc quilos.
Ara, aquestes galledes s’han convertit en testos que decoren el centre.

 

 
Saber-ne més

Els iogurts líquids estrenen gust, imatge i un envàs més sostenible

 

30-04-2021

 

Els iogurts per beure milloren el gust, incorporen  sucre
de canya, tenen  una imatge que reforça més la identitat
visual de la marca i els presentem en un envàs més
sostenible pensat amb criteris d’ecodisseny.

 

 
Saber-ne més