Blog

Més d’un centenar de consumidors i seguidors venen a La Fageda per fer de “mermeladers”


26 març, 2019

 

Atretes pel lema Viu i tasta La Fageda”,  més de 130 persones han participat els últims caps de setmana a la nostra finca en uns tallers d’elaboració de melmelades.

 

Equipats amb tots els estris necessaris: fogons, cassoles, taules de tall, cullerots…i evidentment la matèria primera- en aquest cas maduixes- han elaborat la seva pròpia melmelada, que després s’han endut a casa.

 

Els tallers s’han fet a diverses dependències del mas Els Casals, enmig d’un ambient  distès i amb l’assessorament de companyes de la secció de melmelades, la Maria Güell, responsable, la Teia Ferrarons, la Xènia i també de la cap de cuina, Neus Rabionet.

Els 134 “mermeladers, han cuinat uns 50 quilos de melmelades que després  s’han envasat en més de 200 pots. Això ha fet  possible que cadascuna de les 33 famílies  i grups d’amics s’hagin emportat a casa diversos pots i amb un  etiquetatge personalitzat.

 

I qui eren aquests “mermeladers”? Doncs seguidors de La Fageda i consumidors de les nostres melmelades, vinguts de diverses comarques, que l’any passat varen participar en sortejos  a les xarxes socials per celebrar els nostres 25 anys fent iogurts.

 

Des de La Fageda valorem amb molta satisfacció aquesta experiència tant per la bona acceptació que ha tingut com pel contacte tant directe i proper que ens permet mantenir amb consumidors i seguidors. “Em quedo amb l’experiència viscuda i amb la melmelada de maduixes a la nevera de casa” diu l’Anna, una de les participants al taller. Just aquest és l’objectiu de Viu i Tasta La Fageda.

 

Actualitat  flecha_azul

Estrenem una visita exclusiva per a estudiants que aprofundeix en el projecte social de La Fageda

 

25-03-2019

 

Per quins camins accedeixen les persones a un lloc de feina en el  nostre Centre Especial de Treball? Es realitzen itineraris personalitzats per a cada persona? Com funciona el Servei de Teràpia Ocupacional?

 

 

 
Seguir llegint

La Fageda segueix ampliant serveis per a les persones del projecte obrint ara un economat

 

18-03-2019

 

La Fageda continua ampliant la xarxa de serveis per a les persones que formem part del projecte..

 


 

 
Seguir llegint

La Fageda posa en marxa un casal infantil per als fills i filles dels treballadors

 

14-03-2019

 

La pròxima Setmana Santa estrenarem un servei que obrirà els espais i les instal·lacions de La Fageda als fills i filles dels treballadors.

 

 

 
Seguir llegint