Blog

Més d’un centenar de consumidors i seguidors venen a La Fageda per fer de “mermeladers”


26 març, 2019

 

Atretes pel lema Viu i tasta La Fageda”,  més de 130 persones han participat els últims caps de setmana a la nostra finca en uns tallers d’elaboració de melmelades.

 

Equipats amb tots els estris necessaris: fogons, cassoles, taules de tall, cullerots…i evidentment la matèria primera- en aquest cas maduixes- han elaborat la seva pròpia melmelada, que després s’han endut a casa.

 

Els tallers s’han fet a diverses dependències del mas Els Casals, enmig d’un ambient  distès i amb l’assessorament de companyes de la secció de melmelades, la Maria Güell, responsable, la Teia Ferrarons, la Xènia i també de la cap de cuina, Neus Rabionet.

Els 134 “mermeladers, han cuinat uns 50 quilos de melmelades que després  s’han envasat en més de 200 pots. Això ha fet  possible que cadascuna de les 33 famílies  i grups d’amics s’hagin emportat a casa diversos pots i amb un  etiquetatge personalitzat.

 

I qui eren aquests “mermeladers”? Doncs seguidors de La Fageda i consumidors de les nostres melmelades, vinguts de diverses comarques, que l’any passat varen participar en sortejos  a les xarxes socials per celebrar els nostres 25 anys fent iogurts.

 

Des de La Fageda valorem amb molta satisfacció aquesta experiència tant per la bona acceptació que ha tingut com pel contacte tant directe i proper que ens permet mantenir amb consumidors i seguidors. “Em quedo amb l’experiència viscuda i amb la melmelada de maduixes a la nevera de casa” diu l’Anna, una de les participants al taller. Just aquest és l’objectiu de Viu i Tasta La Fageda.

 

Actualitat  flecha_azul

Vols ser el millor gelater de l’estiu?

 

10-07-2019

 

 

Presentem “El Gelater”, el nou joc de cartes de La Fageda.

 

 
Descarregar el joc

El prestigiós The Arbinger Institute (USA) concedeix a La Fageda el premi “Canviant la mirada del món”

 

02-07-2019

 

El guardó l’ha recollit el president de La Fageda, Cristóbal Colón, en un acte que ha tingut lloc a Salt Lake City.

 
Seguir llegint

El iogurt natural sense lactosa, tindrà textura cremosa i incorpora el color morat

 

26-06-2019

 

El canvi a textura cremosa respon a la nostra voluntat de millorar la qualitat organolèptica d’aquest producte que tenim al mercat des de fa 3 anys i ha comportat una nova formulació.

 
Seguir llegint