Blog

Més d’un centenar de consumidors i seguidors venen a La Fageda per fer de “mermeladers”


26 març, 2019

 

Atretes pel lema Viu i tasta La Fageda”,  més de 130 persones han participat els últims caps de setmana a la nostra finca en uns tallers d’elaboració de melmelades.

 

Equipats amb tots els estris necessaris: fogons, cassoles, taules de tall, cullerots…i evidentment la matèria primera- en aquest cas maduixes- han elaborat la seva pròpia melmelada, que després s’han endut a casa.

 

Els tallers s’han fet a diverses dependències del mas Els Casals, enmig d’un ambient  distès i amb l’assessorament de companyes de la secció de melmelades, la Maria Güell, responsable, la Teia Ferrarons, la Xènia i també de la cap de cuina, Neus Rabionet.

Els 134 “mermeladers, han cuinat uns 50 quilos de melmelades que després  s’han envasat en més de 200 pots. Això ha fet  possible que cadascuna de les 33 famílies  i grups d’amics s’hagin emportat a casa diversos pots i amb un  etiquetatge personalitzat.

 

I qui eren aquests “mermeladers”? Doncs seguidors de La Fageda i consumidors de les nostres melmelades, vinguts de diverses comarques, que l’any passat varen participar en sortejos  a les xarxes socials per celebrar els nostres 25 anys fent iogurts.

 

Des de La Fageda valorem amb molta satisfacció aquesta experiència tant per la bona acceptació que ha tingut com pel contacte tant directe i proper que ens permet mantenir amb consumidors i seguidors. “Em quedo amb l’experiència viscuda i amb la melmelada de maduixes a la nevera de casa” diu l’Anna, una de les participants al taller. Just aquest és l’objectiu de Viu i Tasta La Fageda.

 

Actualitat  flecha_azul

Ampliem la família dels iogurts de gustos amb els de pera i préssec

 

12-11-2019

 

Estem contents d’anunciar-vos que ampliem la família dels iogurts de gustos de La Fageda. Després d’uns mesos de proves, ja tenim a punt els nous iogurts de pera i de préssec, que s’afegeixen als de maduixa, llimona i plàtan. Com aquests tres, els iogurts de pera i préssec s’elaboren amb aromes naturals i sense colorants ni conservants.

 

 
Seguir llegint

Nous iogurts en envàs de cartró i també l’opció de comprar-ne a granel

 

04-10-2019

 

Ben aviat, durant els primers mesos de 2020, llançarem  al mercat una nova família de iogurts en envàs de cartró i en format de mig quilo.
I aquesta tardor  posem a l’abast dels consumidors l’opció de comprar a granel el nostre iogurt natural cremós.

 

 
Seguir llegint

Projecte Caminades de La Fageda: caminem i fem salut

 

17-09-2019

 

Amb l’entrada al mes de setembre, a La Fageda hem reprès el Projecte Caminades: caminem i fem salut.

 

 
Seguir llegint