Blog

L’Observatori de la Discapacitat Física premia La Fageda en la categoria d’Innovació Social


22 octubre, 2019

L’Observatori de la Discapacitat Física, promotor dels Premis Ricard Vaccaro a l’Ètica i al Compromís Social, ha reconegut La Fageda en la categoria d’Innovació Social i TIC.

 

En concret, el nostre projecte social ha estat premiat “per aconseguir que les persones amb discapacitat física, intel·lectual o malaltia mental s’integrin plenament en la societat a través d’un treball digne i justament remunerat”.

 

El guardó l’ha recollit aquest dimarts a la tarda a Barcelona la gerent de l’àrea social de La Fageda, Anna Monells, en el marc del I Congrés sobre ‘El dret a l’autonomia personal. Discapacitat física i orgànica, envelliment i cronicitat’.

 

Els Premis Ricard Vaccaro celebren aquest any la seva tercera edició amb la voluntat de destacar i reconèixer el paper de totes aquelles persones o institucions que han contribuït o contribueixen de manera desinteressada, voluntària i altruista a fomentar el bé comú en l’àmbit social i de la salut.

 

Des de La Fageda volem expressar el nostre agraïment tant al jurat dels premis com a l’Associació d’Amputats Sant Jordi, l’entitat que va proposar la nostra candidatura. Gràcies per la confiança i el reconeixement.

Actualitat  flecha_azul

Camina per a la marató de TV3 amb la gent de La Fageda

 

12-11-2019

 

Us convidem a fer una caminada pels magnífics paratges de Santa Pau on veureu diferents gorgs i fonts d’aigua natural. Es tractarà d’una caminada familiar el dia 24 de Novembre que sortirà a les 9h30 del poliesportiu de la població de Santa Pau, un recorregut fàcil d’unes 2 hores i 8 km. Imprescindible inscripció prèvia al nostre web.

 

 
Seguir llegint

Ampliem la família dels iogurts de gustos amb els de pera i préssec

 

12-11-2019

 

Estem contents d’anunciar-vos que ampliem la família dels iogurts de gustos de La Fageda. Després d’uns mesos de proves, ja tenim a punt els nous iogurts de pera i de préssec, que s’afegeixen als de maduixa, llimona i plàtan. Com aquests tres, els iogurts de pera i préssec s’elaboren amb aromes naturals i sense colorants ni conservants.

 

 
Seguir llegint

Nous iogurts en envàs de cartró i també l’opció de comprar-ne a granel

 

04-10-2019

 

Ben aviat, durant els primers mesos de 2020, llançarem  al mercat una nova família de iogurts en envàs de cartró i en format de mig quilo.
I aquesta tardor  posem a l’abast dels consumidors l’opció de comprar a granel el nostre iogurt natural cremós.

 

 
Seguir llegint