Blog

Olot guanya el premi Flor d’Or que posa en relleu la bona feina de la secció de jardineria de La Fageda


30 setembre, 2019

Olot ha estat distingit com el municipi que millor ha treballat el seu verd urbà durant l’últim any. Per aquesta raó ha aconseguit el premi de nova creació Flor d’Or, en el marc del moviment Viles Florides.

 

El jurat ha reconegut la capital de la Garrotxa per la seva trajectòria i implicació en el moviment Viles Florides i també per la feina de sensibilització que fa entre els ciutadans més petits. El jurat ha premiat l’activitat anual que la ciutat organitza amb més de 500 alumnes de primària per explicar què és Viles Florides i despertar consciència entre els nens olotins.

 

El guardó s’ha fet públic durant la vuitena edició de la gala Viles Florides que el 27 de setembre ha tingut lloc a Lloret de Mar.

 

Un reconeixement doncs, que posa de manifest la bona tasca que fa la  secció de jardineria del nostre Centre Especial de Treball, responsable des de fa molts anys del manteniment dels espais verds d’Olot i també d’assessorar alumnes olotins. Aquest any, els van assessorar per embellir l’entorn de l’emblemàtica Torre Malagrida, una acció que vàrem publicar també en el nostre blog.

Aquí teniu més informació:

http://www.elgarrotxi.cat/olot-rep-la-flor-dor-2019-de-viles-florides/

 

Actualitat  flecha_azul

Ampliem la família dels iogurts de gustos amb els de pera i préssec

 

12-11-2019

 

Estem contents d’anunciar-vos que ampliem la família dels iogurts de gustos de La Fageda. Després d’uns mesos de proves, ja tenim a punt els nous iogurts de pera i de préssec, que s’afegeixen als de maduixa, llimona i plàtan. Com aquests tres, els iogurts de pera i préssec s’elaboren amb aromes naturals i sense colorants ni conservants.

 

 
Seguir llegint

Nous iogurts en envàs de cartró i també l’opció de comprar-ne a granel

 

04-10-2019

 

Ben aviat, durant els primers mesos de 2020, llançarem  al mercat una nova família de iogurts en envàs de cartró i en format de mig quilo.
I aquesta tardor  posem a l’abast dels consumidors l’opció de comprar a granel el nostre iogurt natural cremós.

 

 
Seguir llegint

Projecte Caminades de La Fageda: caminem i fem salut

 

17-09-2019

 

Amb l’entrada al mes de setembre, a La Fageda hem reprès el Projecte Caminades: caminem i fem salut.

 

 
Seguir llegint