Blog

Els nostres iogurts líquids estrenen gust, imatge i un envàs més sostenible


15 abril, 2021

La primavera d’aquest 2021 rellancem la  gamma  dels nostres iogurts líquids que seran presents amb aquestes novetats als lineals dels comerços a partir del vint d’abril.

 

Les millores que els nostres  departaments d’Innovació i de Màrqueting han aplicat al producte han donat com a resultat uns iogurts per beure que milloren el gust, incorporen  sucre de canya, tenen  una imatge que reforça més la identitat visual de la marca i els presentem en un envàs més sostenible pensat amb criteris d’ecodisseny. El format també es nou, s’ha passat dels 650 ml a 550ml.

 

Amb la  reformulació s’ha aconseguit una textura més líquida i s’han fet canvis en dos ingredients, el sucre i les aromes. Les tres referències, el natural i els gustos de llimona i maduixa,  tenen ara sucre de canya i això ha fet possible una reducció dels sucres afegits millorant doncs els valors nutricionals del producte.  Les aromes naturals dels de llimona i de maduixa també s’han renovat i evoquen més el gust de les respectives fruites. El resultat de tot plegat  s’ha traduït en un “iogurt molt bo, més líquid, lleuger i refrescant” destaca Oriol Gol, director d’Innovació.

Avançant en la sostenibilitat                  

 

Més  enllà de millorar el gust hem apostat   també  per presentar el producte en un envàs més sostenible.  La nova ampolla pesa 29 grams (abans 32,5),  està elaborada amb un 30% de PET reciclat i és 100% reciclable. Fins i tot el material de les etiquetes de l’ampolla garanteix que es desenganxen amb facilitat per permetre el reciclatge total. Aquest nou envàs evitarà una emissió de 12 tones  de CO₂.

 

 

Francesc Galí, director de Comercial i Màrqueting, subratlla que amb aquest rellançament complim el compromís amb els nostres consumidors de posar al mercat uns iogurts de granja únics,  molt bons i encaminats sempre a millorar els seus atributs en termes de salut i sostenibilitat. Estem convençuts que els canvis  revitalitzen  el producte de manera rellevant”.

 

Actualitat  flecha_azul

Mònica Quiles, educadora social: “Si et cuides bé, podràs cuidar bé els altres”

 

21-05-2021

 

Quan l’escoltes, fa la sensació que allò que t’està explicant
és tan important que no es pot acabar de descriure amb
paraules. Potser per això defineix La Fageda com a una “caixa màgica”.

 

 
Llegir l'entrevista

L’Escola de Santa Pau reutilitza les galledes de iogurt i les converteix en testos

 

21-05-2021

 

Al menjador de l’escola pública de Santa Pau s’hi consumeix
el nostre iogurt cremós envasat en galledes de cinc quilos.
Ara, aquestes galledes s’han convertit en testos que decoren el centre.

 

 
Saber-ne més

Els iogurts líquids estrenen gust, imatge i un envàs més sostenible

 

30-04-2021

 

Els iogurts per beure milloren el gust, incorporen  sucre
de canya, tenen  una imatge que reforça més la identitat
visual de la marca i els presentem en un envàs més
sostenible pensat amb criteris d’ecodisseny.

 

 
Saber-ne més