Blog

Imminent llançament de nous iogurts de La Fageda en envàs de cartró i també l’opció de comprar-ne a granel


4 octubre, 2019

Us avancem dues notícies que ens satisfà molt compartir amb tots vosaltres. Ben aviat, durant els primers mesos de 2020, llançarem  al mercat una nova família de iogurts en envàs de cartró i en format de mig quilo. I aquesta tardor  posem a l’abast dels consumidors l’opció de comprar a granel el nostre iogurt natural cremós. Dues novetats importants doncs, en els gustos, formats i envasos dels nostres làctics amb les quals estem treballant des de fa temps; i que ara,  donem a conèixer. Ambdues s’emmarquen en una decidida aposta de La Fageda per donar resposta  a noves formes de consum, alineades  amb els nostres valors i amb demandes de consumidors.

Sílvia Domènech, directora comercial i de màrqueting, ho resumeix així: El compromís de la nostra marca ha sigut sempre fer productes bons i saludables. A aquestes qualitats hi hem de sumar la capacitat d’adaptar-los a modalitats de consum que marquen tendències, que són avantatjoses pels nostres consumidors, respectuoses pel nostre medi i en consonància amb la raó de ser de La Fageda”.

 

Comencem per explicar-vos detalls dels nous productes que posarem al mercat els primers mesos de l’any vinent i que comercialitzarem en format de 500 grams i envàs de cartró. Es tracta d’una nova família de iogurts naturals, que sota el nom de CREMOSOS per la seva textura, s’afegiran a les 20 referències que tenim avui. Com podeu veure en la imatge seran: el natural, el natural desnatat, i el natural amb sucre de canya.

 

El nostre Departament d’Innovació treballa des de fa temps en aquest projecte que està a punt de veure la llum. Oriol Gol, director del departament, dona detalls de l’elecció de l’envàs.

 

 

I aquesta tardor la possibilitat de comprar a granel el nostre iogurt natural cremós

 

Un acord amb Granel Community ha fet  que a partir del novembre i en 5 botigues de Granel, els consumidors puguin comprar en aquesta modalitat el nostre iogurt natural cremós. Un producte que envasem en galleda, i que l’any passat vàrem començar a comercialitzar al sector de l’hostaleria i la restauració  on ha tingut una gran acceptació. En la imatge  podeu veure la nevera dispensadora del iogurt que implementarem en aquestes botigues. Permetrà comprar la quantitat de iogurt que es vulgui i se servirà en un envàs biodegradable. Un cop a la nevera de casa recomanem consumir-lo durant els 4 dies següents.


 

 

En una primera fase d’implantació, aquest iogurt es podrà trobar a les botigues que A Granel té ubicades a les poblacions de Vic, Palamós, Barcelona, El Vendrell i Vilanova i la Geltrú . Tenim la voluntat d’anar ampliant aquesta xarxa de tal manera que es pugui adquirir al màxim d’establiments del territori.

 

Com és aquest iogurt natural cremós?

És el nostre iogurt de granja de sempre, que hem evolucionat aportant-li, com diu el seu nom, una textura cremosa. Al paladar, la seva textura ens pot evocar a la untuositat d’un iogurt grec, però a diferència d’aquest no conté nata afegida. Tampoc no porta sucre afegit, és poc àcid i sobretot, molt versàtil; i això vol dir que té moltes possibilitats gastronòmiques. Tant és un plaer menjar-lo sol, com elaborar amb ell les nostres pròpies receptes o idear postres per sucar-hi els dits.

Confiem que ambdues accions congratulin als nostres consumidors i seguirem informant de la seva evolució en properes publicacions.

 

Actualitat  flecha_azul

Estrenem una planta pilot on experimentarem amb nous iogurts i postres

 

20-10-2020

 

Crear nous productes, o transformar els actuals,
en un espai específicament pensat per assajar i fer
realitat les idees que tenim en ment. És la missió
de la nova planta pilot de La Fageda.

 

 
Saber-ne més

Tot el que heu de saber sobre les visites a La Fageda aquesta tardor

 

14-10-2020

 

La Mariona Martí, responsable del Servei
d’Atenció al Visitant, explica en aquest vídeo
com ens hem organitzat a La Fageda de cara
a les visites a la nostra finca aquesta tardor.

 

 
Anar l'apartat de visites

Entrevistem el Michael Jackson de La Fageda!

 

14-10-2020

 

Ens va sorprendre a totes i tots disfressat del ‘rei del pop‘
durant l’última assemblea virtual confinada, i hem volgut
conversar una estona amb ell. En Samasa Mamadou,
que tots coneixem com a Sam, treballa a la fàbrica de lactis.

 

 
Seguir llegint