Blog

L’embalatge dels nostres iogurts i els envasos dels nostres gelats, provenen de boscos gestionats de forma sostenible


15 juliol, 2019

Des d’aquest estiu tant el cartró que protegeix els packs dels productes làctics (iogurts, bífidus i postres), com  el dels envasos de 100 ml i 500 ml  dels nostres gelats, provenen de boscos gestionats de manera responsable. La decisió d’utilitzar aquests tipus de cartró respon a la voluntat de La Fageda d’apostar per a la millora contínua en matèria de sostenibilitat.

 

L’embalatge dels nostres làctics, que utilitzem per a comercialitzar-los en botigues i en grans superfícies (no així per a col·lectivitats, restauració i hostaleria), disposa de la certificació FSC Forest Stewardship Council, FSC, és una organització global, sense ànim de lucre, dedicada a promoure la gestió forestal responsable en tot el món.

El cartró dels envasos de gelats té la certificació PEFC, Programme for the Endorsement of Forest Certification,  una associació mundial que també treballa per a la sostenibilitat forestal.

 

Per tal que els nostres clients i consumidors coneguin aquesta procedència, el packaging d’aquests productes incorpora el logotip corresponent d’ambdues  organitzacions.

Una vegada utilitzats, cal doncs, dipositar-los al contenidor blau.

 

Actualitat  flecha_azul

Ampliem la família dels iogurts de gustos amb els de pera i préssec

 

12-11-2019

 

Estem contents d’anunciar-vos que ampliem la família dels iogurts de gustos de La Fageda. Després d’uns mesos de proves, ja tenim a punt els nous iogurts de pera i de préssec, que s’afegeixen als de maduixa, llimona i plàtan. Com aquests tres, els iogurts de pera i préssec s’elaboren amb aromes naturals i sense colorants ni conservants.

 

 
Seguir llegint

Nous iogurts en envàs de cartró i també l’opció de comprar-ne a granel

 

04-10-2019

 

Ben aviat, durant els primers mesos de 2020, llançarem  al mercat una nova família de iogurts en envàs de cartró i en format de mig quilo.
I aquesta tardor  posem a l’abast dels consumidors l’opció de comprar a granel el nostre iogurt natural cremós.

 

 
Seguir llegint

Projecte Caminades de La Fageda: caminem i fem salut

 

17-09-2019

 

Amb l’entrada al mes de setembre, a La Fageda hem reprès el Projecte Caminades: caminem i fem salut.

 

 
Seguir llegint