Blog

L’embalatge dels nostres iogurts i els envasos dels nostres gelats, provenen de boscos gestionats de forma sostenible


15 juliol, 2019

Des d’aquest estiu tant el cartró que protegeix els packs dels productes làctics (iogurts, bífidus i postres), com  el dels envasos de 100 ml i 500 ml  dels nostres gelats, provenen de boscos gestionats de manera responsable. La decisió d’utilitzar aquests tipus de cartró respon a la voluntat de La Fageda d’apostar per a la millora contínua en matèria de sostenibilitat.

 

L’embalatge dels nostres làctics, que utilitzem per a comercialitzar-los en botigues i en grans superfícies (no així per a col·lectivitats, restauració i hostaleria), disposa de la certificació FSC Forest Stewardship Council, FSC, és una organització global, sense ànim de lucre, dedicada a promoure la gestió forestal responsable en tot el món.

El cartró dels envasos de gelats té la certificació PEFC, Programme for the Endorsement of Forest Certification,  una associació mundial que també treballa per a la sostenibilitat forestal.

 

Per tal que els nostres clients i consumidors coneguin aquesta procedència, el packaging d’aquests productes incorpora el logotip corresponent d’ambdues  organitzacions.

Una vegada utilitzats, cal doncs, dipositar-los al contenidor blau.

 

Actualitat  flecha_azul

Vols ser el millor gelater de l’estiu?

 

10-07-2019

 

 

Presentem “El Gelater”, el nou joc de cartes de La Fageda.

 

 
Descarregar el joc

El prestigiós The Arbinger Institute (USA) concedeix a La Fageda el premi “Canviant la mirada del món”

 

02-07-2019

 

El guardó l’ha recollit el president de La Fageda, Cristóbal Colón, en un acte que ha tingut lloc a Salt Lake City.

 
Seguir llegint

El iogurt natural sense lactosa, tindrà textura cremosa i incorpora el color morat

 

26-06-2019

 

El canvi a textura cremosa respon a la nostra voluntat de millorar la qualitat organolèptica d’aquest producte que tenim al mercat des de fa 3 anys i ha comportat una nova formulació.

 
Seguir llegint