Blog

La Fageda reuneix prop de 600 persones en la seva festa anual


10 juny, 2019

Lluny queden aquells anys en què La Fageda reunia unes poques desenes de persones en la seva assemblea i festa anual, l’acte que per tradició, acull una vegada l’any a totes les persones vinculades amb l’organització i també familiars. Aleshores, l’escenari era la mateixa finca, el Mas Els Casals de Santa Pau.

 

 

El creixement que ha experimentat La Fageda en la seva plantilla de treballadors i de persones usuàries de diferents serveis, ha fet que avui aquest col·lectiu sumi prop de 400 ànimes, que arriben gairebé a 600 a la festa perquè també s’hi afegeixen familiars que volen compartir el moment. Per això, d’uns anys cap aquí, ens ha calgut trobar un altre espai on celebrar la festa i el pavelló firal d’Olot (cedit per l’Ajuntament) és el lloc escollit. I així, tots plegats, ens vàrem donar cita divendres passat 7 de juny al pavelló.

 

 

Un sopar, un sentit reconeixement a les persones que porten molts anys al projecte, la projecció d’un vídeo que resumeix el millor de l’any, i l’actuació altruista de  Jazz Orquestra Institut d’Altafulla integrada per una trentena d’alumnes d’ESO, varen omplir el programa festiu d’aquesta trobada anual. I aquest 2019 ens vàrem adonar que el pavelló també comença a quedar petit…

 

 
Aquí podeu veure un recull d’imatges de la festa:
 

 

Actualitat  flecha_azul

Reduïm el sucre afegit als iogurts

 

28-05-2019

 

La Fageda donem llum verda aquest 2019 a la reducció de la  quantitat de sucre afegit als iogurts. Al llarg del mes de juny els 9 gustos de iogurts que tenim al mercat amb aquest ingredient, ja n’incorporaran menys quantitat.

 
Seguir llegint

Els nous gustos i la nova imatge de les nostres melmelades

 

15-05-2019

 

De maduixa de temporada, de préssec de vinya,  de figa negra, de pera de Lleida, de pruna Clàudia, de tomàquet de l’horta  i de fruits vermells de bosc. Aquests són els 7 gustos de les nostres melmeladesextres en fruita i pensades per a esmorzars– que ben aviat  seran als lineals dels comerços.

 
Seguir llegint

El casal infantil Les Llavors germina amb èxit i tornarà a l’estiu

 

25-04-2019

 

És mitja tarda del dijous de Setmana Santa i s’acaba la primera edició del casal infantil Les Llavors. Tot apunta que a l’estiu hi tornarem.

 

casal infantil llavors

 
Seguir llegint