Blog

La Fageda reuneix prop de 600 persones en la seva festa anual


10 juny, 2019

Lluny queden aquells anys en què La Fageda reunia unes poques desenes de persones en la seva assemblea i festa anual, l’acte que per tradició, acull una vegada l’any a totes les persones vinculades amb l’organització i també familiars. Aleshores, l’escenari era la mateixa finca, el Mas Els Casals de Santa Pau.

 

 

El creixement que ha experimentat La Fageda en la seva plantilla de treballadors i de persones usuàries de diferents serveis, ha fet que avui aquest col·lectiu sumi prop de 400 ànimes, que arriben gairebé a 600 a la festa perquè també s’hi afegeixen familiars que volen compartir el moment. Per això, d’uns anys cap aquí, ens ha calgut trobar un altre espai on celebrar la festa i el pavelló firal d’Olot (cedit per l’Ajuntament) és el lloc escollit. I així, tots plegats, ens vàrem donar cita divendres passat 7 de juny al pavelló.

 

 

Un sopar, un sentit reconeixement a les persones que porten molts anys al projecte, la projecció d’un vídeo que resumeix el millor de l’any, i l’actuació altruista de  Jazz Orquestra Institut d’Altafulla integrada per una trentena d’alumnes d’ESO, varen omplir el programa festiu d’aquesta trobada anual. I aquest 2019 ens vàrem adonar que el pavelló també comença a quedar petit…

 

 
Aquí podeu veure un recull d’imatges de la festa:
 

 

Actualitat  flecha_azul

Ampliem la família dels iogurts de gustos amb els de pera i préssec

 

12-11-2019

 

Estem contents d’anunciar-vos que ampliem la família dels iogurts de gustos de La Fageda. Després d’uns mesos de proves, ja tenim a punt els nous iogurts de pera i de préssec, que s’afegeixen als de maduixa, llimona i plàtan. Com aquests tres, els iogurts de pera i préssec s’elaboren amb aromes naturals i sense colorants ni conservants.

 

 
Seguir llegint

Nous iogurts en envàs de cartró i també l’opció de comprar-ne a granel

 

04-10-2019

 

Ben aviat, durant els primers mesos de 2020, llançarem  al mercat una nova família de iogurts en envàs de cartró i en format de mig quilo.
I aquesta tardor  posem a l’abast dels consumidors l’opció de comprar a granel el nostre iogurt natural cremós.

 

 
Seguir llegint

Projecte Caminades de La Fageda: caminem i fem salut

 

17-09-2019

 

Amb l’entrada al mes de setembre, a La Fageda hem reprès el Projecte Caminades: caminem i fem salut.

 

 
Seguir llegint