Blog

La Fageda reuneix prop de 600 persones en la seva festa anual


10 juny, 2019

Lluny queden aquells anys en què La Fageda reunia unes poques desenes de persones en la seva assemblea i festa anual, l’acte que per tradició, acull una vegada l’any a totes les persones vinculades amb l’organització i també familiars. Aleshores, l’escenari era la mateixa finca, el Mas Els Casals de Santa Pau.

 

 

El creixement que ha experimentat La Fageda en la seva plantilla de treballadors i de persones usuàries de diferents serveis, ha fet que avui aquest col·lectiu sumi prop de 400 ànimes, que arriben gairebé a 600 a la festa perquè també s’hi afegeixen familiars que volen compartir el moment. Per això, d’uns anys cap aquí, ens ha calgut trobar un altre espai on celebrar la festa i el pavelló firal d’Olot (cedit per l’Ajuntament) és el lloc escollit. I així, tots plegats, ens vàrem donar cita divendres passat 7 de juny al pavelló.

 

 

Un sopar, un sentit reconeixement a les persones que porten molts anys al projecte, la projecció d’un vídeo que resumeix el millor de l’any, i l’actuació altruista de  Jazz Orquestra Institut d’Altafulla integrada per una trentena d’alumnes d’ESO, varen omplir el programa festiu d’aquesta trobada anual. I aquest 2019 ens vàrem adonar que el pavelló també comença a quedar petit…

 

 
Aquí podeu veure un recull d’imatges de la festa:
 

 

Actualitat  flecha_azul

Vols ser el millor gelater de l’estiu?

 

10-07-2019

 

 

Presentem “El Gelater”, el nou joc de cartes de La Fageda.

 

 
Descarregar el joc

El prestigiós The Arbinger Institute (USA) concedeix a La Fageda el premi “Canviant la mirada del món”

 

02-07-2019

 

El guardó l’ha recollit el president de La Fageda, Cristóbal Colón, en un acte que ha tingut lloc a Salt Lake City.

 
Seguir llegint

El iogurt natural sense lactosa, tindrà textura cremosa i incorpora el color morat

 

26-06-2019

 

El canvi a textura cremosa respon a la nostra voluntat de millorar la qualitat organolèptica d’aquest producte que tenim al mercat des de fa 3 anys i ha comportat una nova formulació.

 
Seguir llegint