Blog

La “Cultura Fageda” vista per l’Andrea Gil, estudiant en pràctiques de Comunicació i Màrqueting


27 agost, 2020

Em dic Andrea Gil, sóc estudiant de Màrqueting i Comunicació Empresarial i Publicitat i Relacions Públiques i avui acabo les pràctiques a La Fageda. Quan la universitat em va dir que havia d’escollir una empresa, vaig tenir-ho claríssim. El que no sabia és que, ben aviat, els meus motius inicials passarien a segon pla.

 

Evidentment m’agradava la idea d’aprendre de professionals que treballen junts per un projecte social, i també era un punt a favor que fos una empresa que, sense fer una publicitat abusiva, estigués tan ben posicionada. Que La Fageda es dediqui a l’alimentació, el sector que més m’interessa, sumava punts. I que treballi des del Parc natural de la zona Volcànica de la Garrotxa, amb un paisatge impressionant, acabava d’arrodonir-ho.

 

Amb tot, com comentava, ben aviat m’adonaria que aquests arguments no eren els més importants. El que anomeno “Cultura Fageda” es va convertir en el principal motiu per sentir-me orgullosa de ser-hi. En pocs dies, ja em sentia part de l’equip i ja pensava amb la mentalitat de projecte social. L’assemblea, enguany una mica diferent a causa de la pandèmia, va reforçar aquest pensament: la cohesió, els somriures de tothom i un gran treball en equip em van ajudar a copsar la “Cultura Fageda”.

També em va sorprendre l’empatia que tothom procura tenir. Molts treballadors de fàbrica que no m’havien presentat em saludaven molt atentament. Es podria dir que veig a la gent de La Fageda com una família. És difícil d’entendre com una fundació que té tants treballadors pot despendre l’ambient proper d’una empresa petita on la gent es coneix i es dóna suport.

 

Pel que fa al departament de Comunicació, des del primer dia em van rebre com a una més i em feien partícip de les reunions i temes importants. M’he sentit part de l’equip i això m’ha motivat per aprendre més. Durant 10 setmanes, he pogut editar vídeos per a xarxes socials; fer infografies; treballar amb eines de comunicació interna i comunicats de premsa; participar de les reunions i pluges d’idees o briefings; editar imatges amb Photoshop, contactar amb agències per dissenyar un stopper de supermercat i, en definitiva, aplicar a un entorn empresarial molts dels coneixements que he après a la Universitat de Vic.

Un agraïment a la Mònica i la Dolors, sempre tan rialleres. A les companyes d’oficines, que m’han fet sentir benvinguda. A en Marc, que cada dia ens saludava amb un “bon dia, guapes”, a l’Olga i la Tània, sempre al peu del canó. A l’Albert Riera, sempre disposat a ajudar-me i que em sentis còmoda. A l’Albert Terradellas, que en pocs dies em va explicar molts conceptes d’atenció al consumidor i de la marca que s’aprenen a base d’experiència. A l’Ester i la Roser, que des del primer dia em van donar l’oportunitat de mostrar el que sabia i proposar idees com una més de l’equip. Als nois d’IT, que sempre tenien paciència amb els meus dubtes informàtics.

 

També agrair a en Cristóbal i la Carme, que em preguntaven tot sovint com estava. A l’equip de Neteja, que més d’una vegada m’ajudaven a trobar algun company de la casa. La Neus i les seves companyes que tant em van ajudar amb el vídeo dels cremosos. Amb en Pol per les seves explicacions sobre màrqueting i per confiar en mi per a un projecte de les melmelades. A la Sílvia, la Mariona, la Cristina, la Laura, en David…

 

No acabaria mai. Estic agraïda per tot el que he après de comunicació i màrqueting, que no ha set poc, i sobretot per haver viscut què és la “Cultura Fageda”.

 

 

Actualitat  flecha_azul

Un nou vestit per als nostres gelats, que fan 10 anys

 

06-08-2020

 

Aquest 2020, coincidint amb el seu desè aniversari,
els gelats de La Fageda estrenen imatge. El packaging
dels 8 gustos de gelats que elaborem presenta un “look”
que realça la proximitat i la qualitat.

 

gelats fageda

 
Seguir llegint

Covid-19: Expliquem a TV3 com les persones amb més risc van tornant a la feina

 

10-07-2020

 

“Ja estava fart d’estar a casa tot el dia tancat,
m’avorria. Tenia ganes d’anar a treballar… moltes”.
Són paraules del company Enric Montoro en un
interessant reportatge emès al programa Planta Baixa de TV3.

 

 
Seguir llegint

Tota la llet de La Fageda ja és de granges amb certificació de benestar animal

 

23-06-2020

 

Des d’aquest mes de juny de 2020, tota la llet amb què
elaborem els iogurts, postres i gelats de La Fageda
procedeix de granges amb certificació de
benestar animal.

 

 
Seguir llegint