Blog

Me’n vaig de La Fageda conscient d’haver crescut com a professional, però encara més com a persona.


6 agost, 2021

En Kiku, a la finca de La Fageda.

 

Em presento: Sóc en Kiku Ruiz, estudiant de Publicitat i Relacions Públiques de l’Escola Superior de Relacions Públiques de Barcelona que ha estat els darrers sis mesos en període de pràctiques universitàries a La Fageda.

 

Encara recordo el meu primer dia aquí; una mica nerviós i sobretot il·lusionat per tot el que estava per venir. No obstant això, mai hauria dit que aprendria tantes coses noves i gaudiria tant l’experiència al llarg d’aquests últims mesos.

 

En el meu cas, vivint a Santa Pau i a cinc minuts en cotxe de La Fageda d’en Jordà, dins l’espectacular Parc Natural de la Zona Volcànica de La Garrotxa, l’oportunitat era idíl·lica; tenia l’oportunitat de treballar en una empresa molt ben posicionada i amb un projecte social tan important al darrere, i a més, em quedava al costat de casa! Avui, no tinc cap mena de dubte que vaig prendre una molt bona decisió.

 

Personalment, si m’hagués de quedar amb una única cosa de La Fageda de totes les que he après, crec que serien les persones. El que més m’ha sorprès és com en una empresa amb tants treballadors, et pots arribar a sentir tan còmode i dins un ambient tan familiar. Aquí tothom et saluda i és amable amb tu encara que no t’hagis presentat. Això és una cosa que valoro molt i em fan sentir orgullós d’haver format part de la “Família Fageda”.

 

En l’àmbit professional, també puc dir que m’he sentit acompanyat i part de l’equip des del primer dia. He tingut l’oportunitat de compartir el meu lloc de treball amb grans professionals del món de la comunicació i els estic molt agraït per la confiança que m’han estat brindant fins a l’últim dia. I és que la realitat és que un mateix treballa molt millor i més motivat quan sent que forma part d’un equip i, sobretot, es sent un més de l’empresa.

 

He tingut l’oportunitat de treballar amb tota classe de suports i eines digitals i de crear contingut per diferents plataformes, sigui a nivell de xarxes socials o en clau interna dins l’empresa. També he estat editant imatges amb Photoshop, dissenyant gràfics vectorials amb l’Adobe Illustrator, creant infografies, maquetant revistes, editant vídeos, presentacions, participant en reunions i rodatges… però, sobretot, he estat APRENENT.

 

Una fotografia d’un dia de rodatge.

 

Estic molt agraït per haver tingut l’oportunitat de formar part d’aquesta família, i m’emporto molts bons records de tot el que he viscut. Vull donar les gràcies sobretot al Departament de Comunicació: a l’Esther, l’Albert Riera, l’Albert Terradellas, la Roser i l’Eva, ja que de tots ells m’emporto un gran aprenentatge.

 

També vull donar les gràcies als companys dels altres departaments amb qui he compartit tasques o idees, ja que significa molt per mi que hagin sabut valorar la meva feina i m’hagin demanat un cop de mà quan ho han necessitat. Si em fiqués a mencionar els noms de tothom amb qui m’agradaria donar un agraïment crec que no acabaria mai.

 

Me’n vaig d’aquí conscient d’haver crescut com a professional, però encara més com a persona. Gràcies per tot.

 

Divendres 6 d’Agost de 2021

Actualitat  flecha_azul

Mònica Quiles, educadora social: “Si et cuides bé, podràs cuidar bé els altres”

 

21-05-2021

 

Quan l’escoltes, fa la sensació que allò que t’està explicant
és tan important que no es pot acabar de descriure amb
paraules. Potser per això defineix La Fageda com a una “caixa màgica”.

 

 
Llegir l'entrevista

L’Escola de Santa Pau reutilitza les galledes de iogurt i les converteix en testos

 

21-05-2021

 

Al menjador de l’escola pública de Santa Pau s’hi consumeix
el nostre iogurt cremós envasat en galledes de cinc quilos.
Ara, aquestes galledes s’han convertit en testos que decoren el centre.

 

 
Saber-ne més

Els iogurts líquids estrenen gust, imatge i un envàs més sostenible

 

30-04-2021

 

Els iogurts per beure milloren el gust, incorporen  sucre
de canya, tenen  una imatge que reforça més la identitat
visual de la marca i els presentem en un envàs més
sostenible pensat amb criteris d’ecodisseny.

 

 
Saber-ne més