Blog

Gelatina de Gintònic amb Gelat de iogurt natural i llimona

5 agost, 2014

Tania Vázquez- Postre perfecto para después de una copiosa comida, ya que es súper ligero y la textura en gelatina del Gin Tónic combinada con la cremosidad del helado estoy segura que os va a sorprender. Con esta postre los amantes del Gin Tónic podrán disfrutar de él no sólo en una terracita viendo la puesta de sol!
recepta_gelatina_gintonic_gelat_iogurt_natutal_llimona_fageda(1)
Ingredientes (para 4 personas)
4 hojas de gelatina
1 tónica
10 ml de ginebra
1 lima
Elaboración
1. Prepararemos en primer lugar la gelatina (si la tenemos del día anterior mejor): Pondremos las hojas de gelatina en agua fría para hidratarlas (sólo hará falta unos minutos).
2. En un cazo pequeño pondremos 1/3 parte de la tónica que llevaremos a ebullición. Cuando lo haga retirar y añadir las hojas de gelatina escurridas y rápidamente remover. Poner la mezcla en un bol y añadir el resto de la tónica poco a poco para que no haga mucha espuma y la ginebra (ojo no nos pasemos o sabrá demasiado a ginebra).
3. Poner en un molde plano y meter en la nevera hasta que cuaje.
Cortaremos la gelatina una vez cuajada en forma de cubito y dispondremos los cubos en un plato. Rayar piel de lima encima de ellos. Añadir justo antes de servir unas bolas de helado
La recepta la trobaràs a Garum.

Actualitat  flecha_azul

El model de gestió sostenible de La Fageda aposta per a la reducció de residus

 

05-06-2018

 

El dia a dia de La Fageda implica el consum i la gestió d’un gran volum de recursos que cal optimitzar i racionalitzar. La nostra política de preservació del medi aposta per un model de gestió sostenible ambientalment i econòmica centrat a reduir, reciclar i reutilitzar.

 
Seguir llegint

Entrevista a Miquel Vilanova, en Miki, responsable de làctics

 

01-06-2018

 

La seva etapa laboral es va iniciar quan tenia 16 anys, d’operari en diferents empreses càrnies i també realitzant serveis com a repartidor. El 1998, una coneguda seva que  treballava a La Fageda li comenta que busquen un nou operari per a la fàbrica de iogurts. Ell, que no havia treballat mai al sector dels làctics, decideix provar-ho perquè té ganes de fer un canvi a la seva vida.

 
Seguir llegint

Els pilars d’una alimentació saludable per a tota la família.

 

28-05-2018

 

Menja saludablement per viure més i millor   Avui ningú no dubta de l’estreta relació que existeix entre allò que mengem i la nostra salut. Menjar és una acció que fem cada dia de la nostra vida.

 
Seguir llegint