Blog

Fes-te un Selfie amb els nostres gelats i Guanya un viatge en globus!

27 juliol, 2014

Hi ha res més excels que menjar un gelat a ple estiu? Hi ha res més plaent que un gelat elaborat amb la pròpia fruita, amb llet pasteuritzada i amb cacao i vainilla d’origen tropical? Immortaliza aquest moment amb el selfie més gelat i GUANYA un viatge en globus per a dues persones pels volts de la Garrotxa, una experiència que no pots deixar escapar!

concurs_selfie_gelats_fageda
Què es un Selfie?
Selfie és la paraula de moda, però què vol dir? Un selfie és una fotografia d’un mateix, un autorretrat. Amb les noves tecnologies s’ha posat de moda fer-se fotos a un mateix amb els smartphones i penjar-les a Internet a través de les xarxes socials.
Com participar?
  • Compra i tasta la nova gamma de gelats La Fageda.
  • Fes-te un selfie amb els nostres gelats. Pots sortir sol o acompanyat, fent-ne un tastet o simplement  una ganyota. Fes volar la teva imaginació!
  • Participa en el concurs a través de Facebook, Twitter o Instagram, tu decideixes. Recorda que pots participar un màxim de 3 vegades!
  • Per participar via Facebook segueix aquest enllaç i omple el breu formulari que t’hem preparat.
  • Si prefereixes participar des de Twitter o Instagram no t’oblidis d’afegir el coixinet#GelatsFageda. Si no ho fas no podrem contabilitzar el teu selfie!
  • Pots participar fins el 31 d’agost de 2014.
Com escollirem el guanyador?
  • La votació es dividirà en dues fases.
  • En una primera fase has d’intentar aconseguir el màxim de vots pel teu selfie. Pots demanar-ne fins el 31 d’agost. I recorda que cada persona només pot votar una vegada!
  • Les 10 fotos més votades passaran a una segona fase. Un jurat, format per un representant de cada secció de la cooperativa, escollirà la foto guanyadora, que comunicarem durant la primera setmana de setembre.
Estigues atent a les nostres xarxes per saber si ets el guanyador! Recorda que pots guanyar un viatge en el globus de La Fageda per a dues persones gràcies a l’equip de Vol de Coloms, una experiència inoblidable!

Últimes notícies  flecha_azul

Vols saber per què el faig dorm profundament a l’hivern?

 

04-01-2018

 

Les marmotes, els ossos, les serps, les abelles… Què tenen en comú aquests animals? Si estàs pensant que els uneix el fet de ‘desaparèixer’ durant els mesos freds i entrar en allò que s’anomena com a període d’hibernació has encertat la resposta.

 
Segueix llegint

Descobreix i tasta la Garrotxa amb La Fageda en ruta.

 

07-12-2017

 

La Fageda en ruta és una nova experiència que posem a l’abast dels visitants de La Fageda per tal que descobreixin els entorns de la comarca d’una forma ben original.

 
Segueix llegint

El granger que cada nit explica un conte de les vaques de La Fageda a la seva filla

 

22-11-2017

 

Garrotxí de Les Preses, el nostre protagonista d’avui té les idees molt clares. De fet, ja les hi tenia de petit. …

 
Segueix llegint