Blog

Fes-te un Selfie amb els nostres gelats i Guanya un viatge en globus!


27 juliol, 2014

Hi ha res més excels que menjar un gelat a ple estiu? Hi ha res més plaent que un gelat elaborat amb la pròpia fruita, amb llet pasteuritzada i amb cacao i vainilla d’origen tropical? Immortaliza aquest moment amb el selfie més gelat i GUANYA un viatge en globus per a dues persones pels volts de la Garrotxa, una experiència que no pots deixar escapar!

concurs_selfie_gelats_fageda
Què es un Selfie?
Selfie és la paraula de moda, però què vol dir? Un selfie és una fotografia d’un mateix, un autorretrat. Amb les noves tecnologies s’ha posat de moda fer-se fotos a un mateix amb els smartphones i penjar-les a Internet a través de les xarxes socials.
Com participar?
  • Compra i tasta la nova gamma de gelats La Fageda.
  • Fes-te un selfie amb els nostres gelats. Pots sortir sol o acompanyat, fent-ne un tastet o simplement  una ganyota. Fes volar la teva imaginació!
  • Participa en el concurs a través de Facebook, Twitter o Instagram, tu decideixes. Recorda que pots participar un màxim de 3 vegades!
  • Per participar via Facebook segueix aquest enllaç i omple el breu formulari que t’hem preparat.
  • Si prefereixes participar des de Twitter o Instagram no t’oblidis d’afegir el coixinet#GelatsFageda. Si no ho fas no podrem contabilitzar el teu selfie!
  • Pots participar fins el 31 d’agost de 2014.
Com escollirem el guanyador?
  • La votació es dividirà en dues fases.
  • En una primera fase has d’intentar aconseguir el màxim de vots pel teu selfie. Pots demanar-ne fins el 31 d’agost. I recorda que cada persona només pot votar una vegada!
  • Les 10 fotos més votades passaran a una segona fase. Un jurat, format per un representant de cada secció de la cooperativa, escollirà la foto guanyadora, que comunicarem durant la primera setmana de setembre.
Estigues atent a les nostres xarxes per saber si ets el guanyador! Recorda que pots guanyar un viatge en el globus de La Fageda per a dues persones gràcies a l’equip de Vol de Coloms, una experiència inoblidable!

Actualitat  flecha_azul

El model de gestió sostenible de La Fageda aposta per a la reducció de residus

 

05-06-2018

 

El dia a dia de La Fageda implica el consum i la gestió d’un gran volum de recursos que cal optimitzar i racionalitzar. La nostra política de preservació del medi aposta per un model de gestió sostenible ambientalment i econòmica centrat a reduir, reciclar i reutilitzar.

 
Seguir llegint

Entrevista a Miquel Vilanova, en Miki, responsable de làctics

 

01-06-2018

 

La seva etapa laboral es va iniciar quan tenia 16 anys, d’operari en diferents empreses càrnies i també realitzant serveis com a repartidor. El 1998, una coneguda seva que  treballava a La Fageda li comenta que busquen un nou operari per a la fàbrica de iogurts. Ell, que no havia treballat mai al sector dels làctics, decideix provar-ho perquè té ganes de fer un canvi a la seva vida.

 
Seguir llegint

Els pilars d’una alimentació saludable per a tota la família.

 

28-05-2018

 

Menja saludablement per viure més i millor   Avui ningú no dubta de l’estreta relació que existeix entre allò que mengem i la nostra salut. Menjar és una acció que fem cada dia de la nostra vida.

 
Seguir llegint