Blog

Fes-te un Selfie amb els nostres gelats i Guanya un viatge en globus!

27 juliol, 2014

Hi ha res més excels que menjar un gelat a ple estiu? Hi ha res més plaent que un gelat elaborat amb la pròpia fruita, amb llet pasteuritzada i amb cacao i vainilla d’origen tropical? Immortaliza aquest moment amb el selfie més gelat i GUANYA un viatge en globus per a dues persones pels volts de la Garrotxa, una experiència que no pots deixar escapar!

concurs_selfie_gelats_fageda
Què es un Selfie?
Selfie és la paraula de moda, però què vol dir? Un selfie és una fotografia d’un mateix, un autorretrat. Amb les noves tecnologies s’ha posat de moda fer-se fotos a un mateix amb els smartphones i penjar-les a Internet a través de les xarxes socials.
Com participar?
  • Compra i tasta la nova gamma de gelats La Fageda.
  • Fes-te un selfie amb els nostres gelats. Pots sortir sol o acompanyat, fent-ne un tastet o simplement  una ganyota. Fes volar la teva imaginació!
  • Participa en el concurs a través de Facebook, Twitter o Instagram, tu decideixes. Recorda que pots participar un màxim de 3 vegades!
  • Per participar via Facebook segueix aquest enllaç i omple el breu formulari que t’hem preparat.
  • Si prefereixes participar des de Twitter o Instagram no t’oblidis d’afegir el coixinet#GelatsFageda. Si no ho fas no podrem contabilitzar el teu selfie!
  • Pots participar fins el 31 d’agost de 2014.
Com escollirem el guanyador?
  • La votació es dividirà en dues fases.
  • En una primera fase has d’intentar aconseguir el màxim de vots pel teu selfie. Pots demanar-ne fins el 31 d’agost. I recorda que cada persona només pot votar una vegada!
  • Les 10 fotos més votades passaran a una segona fase. Un jurat, format per un representant de cada secció de la cooperativa, escollirà la foto guanyadora, que comunicarem durant la primera setmana de setembre.
Estigues atent a les nostres xarxes per saber si ets el guanyador! Recorda que pots guanyar un viatge en el globus de La Fageda per a dues persones gràcies a l’equip de Vol de Coloms, una experiència inoblidable!

Actualitat  flecha_azul

El despertar de la fageda d’en Jordà

 

18-04-2018

 

Els borrons del faig ja s’estan obrint i broten les noves fulles, verdes i tendres, un procés que acabarà vestint l’arbre per complet. Els primers símptomes del despertar de la fageda ja van aparèixer a finals de març amb la floració de plantes com el buixol, l’herba fetgera i la viola d’olor.

 
Segueix llegint

“La Fageda t’atrapa, t’enganxa” Entrevista a Roser Segura, cap de logística

 

09-04-2018

 

Nascuda a Olot el 1964 i resident a Ca la Guapa, a Santa Pau, on hi amb el seu marit i els seus dos fills, en Pol i en Lluc, la nostra protagonista d’avui porta una llarga trajectòria treballant a La Fageda, 26 anys.

 
Segueix llegint

La memòria que explica què vàrem fer el 2017 i què volem fer el 2018

 

29-03-2018

 

El nostre compromís amb la transparència i amb ell la voluntat de rendir comptes sobre allò que hem fet i d’informar també del que volem fer -ens ha dut un any més-  a elaborar i a fer pública la Memòria de Sostenibilitat del 2017.

 
Segueix llegint