Blog

El prestigiós The Arbinger Institute (USA) concedeix a La Fageda el premi “Canviant la mirada del món”


1 juliol, 2019

El guardó l’ha recollit el president de La Fageda, Cristóbal Colón, en un acte que ha tingut lloc a Salt Lake City. “El premi ret homenatge als qui marquen la diferència en el món al veure als altres com a persones. Amb massa freqüència, ens ocupem de les nostres vides pensant solament en nosaltres mateixos. Ens veiem els uns als altres com a objectes, objectes que podem utilitzar, culpar o ignorar. Però algunes persones són diferents. Recorren les seves vides pensant en els altres, veient a les persones com a persones i esforçant-se per impactar positivament als qui els envolten. En veure als altres com a persones, conviden i inspiren a la resta de nosaltres a fer el mateix”. Aquest és l’esperit del premi que Arbinger ha donat al nostre projecte.

 

El president de La Fageda Fundació, Cristóbal Colón, el va recollir la setmana passada a Salt Lake City.

Aquest any, el premi “Turn the World Outward” s’ha atorgat a una persona, una comunitat i una organització. El famós músic i activista afroamericà Daryl Davis ha rebut el premi Individual en reconeixement als seus esforços per comprendre i estendre llaços d’amistat amb membres del Ku Klux Klan. La ciutat de Mobile, Alabama (USA), ha rebut el premi a la Comunitat pel seu treball per reintegrar a la societat a ciutadans amb un passat delictiu i reduir la seva reincidència. I La Fageda ha rebut el premi a l’Organització pel desenvolupament d’un negoci d’èxit que dedica els seus recursos a millorar la vida dels seus gairebé 200 empleats amb discapacitat o malaltia mental o en risc d’ exclusió.

 

En paraules del soci gerent d’Arbinger, Mitch Warner: “Els tres guanyadors del premi encarnen, cadascun en el seu àmbit, el que significa veure a les persones com a persones. Ens sentim enormement inspirats per ells i honrats d’ajudar a que es reconegui la seva tasca”.

 

 

The Arbinger Institute és una firma global de consultoria i capacitació que ajuda a les persones a passar de l’enfocament automàtic per defecte centrat en el “jo”, que anomenem “mentalitat dins de la caixa”, a un enfocament centrat en els resultats col·lectius, que anomenem “mentalitat fora de la caixa”. Basant-se en quatre dècades d’investigació i experiència amb centenars de clients, ofereix capacitació, coaching, consultoria i un conjunt d’eines d’implementació que permeten a les persones, comunitats i organitzacions a assolir nivells d’acompliment que només són possibles amb una mentalitat “fora de la caixa “.

 

Aquest premi representa el reconeixement internacional més important que ha rebut La Fageda. És una gran responsabilitat saber la gran quantitat de persones que es fixen i s’emmirallen en el nostre projecte.

Actualitat  flecha_azul

Tota la llet de La Fageda ja és de granges amb certificació de benestar animal

 

23-06-2020

 

Des d’aquest mes de juny de 2020, tota la llet amb què
elaborem els iogurts, postres i gelats de La Fageda
procedeix de granges amb certificació de
benestar animal.

 

 
Seguir llegint

Nou pas cap a l’economia circular: ja cultivem tot l’ordi que necessitem

 

12-06-2020

 

La primavera d’aquest 2020 hem fet un nou pas cap a la
sostenibilitat i l’economia circular. Per primera vegada,
hem obtingut de camps propis tot l’ordi que les vaques de
la nostra granja de Santa Pau necessiten en un any.

 

 

 
Seguir llegint

Els nostres nous iogurts cremosos en envàs de cartró arribaran a les botigues a mitjans de juny

 

05-06-2020

 

Ara sí. Els nous iogurts cremosos de La Fageda en envasos
de cartró de 500 grams seran als supermercats i botigues
al llarg de la segona quinzena de juny. Tota una aposta per
la innovació i la sostenibilitat.

 

cremosos cartró

 
Seguir llegint