Blog

El prestigiós The Arbinger Institute (USA) concedeix a La Fageda el premi “Canviant la mirada del món”


1 juliol, 2019

El guardó l’ha recollit el president de La Fageda, Cristóbal Colón, en un acte que ha tingut lloc a Salt Lake City. “El premi ret homenatge als qui marquen la diferència en el món al veure als altres com a persones. Amb massa freqüència, ens ocupem de les nostres vides pensant solament en nosaltres mateixos. Ens veiem els uns als altres com a objectes, objectes que podem utilitzar, culpar o ignorar. Però algunes persones són diferents. Recorren les seves vides pensant en els altres, veient a les persones com a persones i esforçant-se per impactar positivament als qui els envolten. En veure als altres com a persones, conviden i inspiren a la resta de nosaltres a fer el mateix”. Aquest és l’esperit del premi que Arbinger ha donat al nostre projecte.

 

El president de La Fageda Fundació, Cristóbal Colón, el va recollir la setmana passada a Salt Lake City.

Aquest any, el premi “Turn the World Outward” s’ha atorgat a una persona, una comunitat i una organització. El famós músic i activista afroamericà Daryl Davis ha rebut el premi Individual en reconeixement als seus esforços per comprendre i estendre llaços d’amistat amb membres del Ku Klux Klan. La ciutat de Mobile, Alabama (USA), ha rebut el premi a la Comunitat pel seu treball per reintegrar a la societat a ciutadans amb un passat delictiu i reduir la seva reincidència. I La Fageda ha rebut el premi a l’Organització pel desenvolupament d’un negoci d’èxit que dedica els seus recursos a millorar la vida dels seus gairebé 200 empleats amb discapacitat o malaltia mental o en risc d’ exclusió.

 

En paraules del soci gerent d’Arbinger, Mitch Warner: “Els tres guanyadors del premi encarnen, cadascun en el seu àmbit, el que significa veure a les persones com a persones. Ens sentim enormement inspirats per ells i honrats d’ajudar a que es reconegui la seva tasca”.

 

 

The Arbinger Institute és una firma global de consultoria i capacitació que ajuda a les persones a passar de l’enfocament automàtic per defecte centrat en el “jo”, que anomenem “mentalitat dins de la caixa”, a un enfocament centrat en els resultats col·lectius, que anomenem “mentalitat fora de la caixa”. Basant-se en quatre dècades d’investigació i experiència amb centenars de clients, ofereix capacitació, coaching, consultoria i un conjunt d’eines d’implementació que permeten a les persones, comunitats i organitzacions a assolir nivells d’acompliment que només són possibles amb una mentalitat “fora de la caixa “.

 

Aquest premi representa el reconeixement internacional més important que ha rebut La Fageda. És una gran responsabilitat saber la gran quantitat de persones que es fixen i s’emmirallen en el nostre projecte.

Actualitat  flecha_azul

Vols ser el millor gelater de l’estiu?

 

10-07-2019

 

 

Presentem “El Gelater”, el nou joc de cartes de La Fageda.

 

 
Descarregar el joc

El prestigiós The Arbinger Institute (USA) concedeix a La Fageda el premi “Canviant la mirada del món”

 

02-07-2019

 

El guardó l’ha recollit el president de La Fageda, Cristóbal Colón, en un acte que ha tingut lloc a Salt Lake City.

 
Seguir llegint

El iogurt natural sense lactosa, tindrà textura cremosa i incorpora el color morat

 

26-06-2019

 

El canvi a textura cremosa respon a la nostra voluntat de millorar la qualitat organolèptica d’aquest producte que tenim al mercat des de fa 3 anys i ha comportat una nova formulació.

 
Seguir llegint