Blog

El prestigiós The Arbinger Institute (USA) concedeix a La Fageda el premi “Canviant la mirada del món”


1 juliol, 2019

El guardó l’ha recollit el president de La Fageda, Cristóbal Colón, en un acte que ha tingut lloc a Salt Lake City. “El premi ret homenatge als qui marquen la diferència en el món al veure als altres com a persones. Amb massa freqüència, ens ocupem de les nostres vides pensant solament en nosaltres mateixos. Ens veiem els uns als altres com a objectes, objectes que podem utilitzar, culpar o ignorar. Però algunes persones són diferents. Recorren les seves vides pensant en els altres, veient a les persones com a persones i esforçant-se per impactar positivament als qui els envolten. En veure als altres com a persones, conviden i inspiren a la resta de nosaltres a fer el mateix”. Aquest és l’esperit del premi que Arbinger ha donat al nostre projecte.

 

El president de La Fageda Fundació, Cristóbal Colón, el va recollir la setmana passada a Salt Lake City.

Aquest any, el premi “Turn the World Outward” s’ha atorgat a una persona, una comunitat i una organització. El famós músic i activista afroamericà Daryl Davis ha rebut el premi Individual en reconeixement als seus esforços per comprendre i estendre llaços d’amistat amb membres del Ku Klux Klan. La ciutat de Mobile, Alabama (USA), ha rebut el premi a la Comunitat pel seu treball per reintegrar a la societat a ciutadans amb un passat delictiu i reduir la seva reincidència. I La Fageda ha rebut el premi a l’Organització pel desenvolupament d’un negoci d’èxit que dedica els seus recursos a millorar la vida dels seus gairebé 200 empleats amb discapacitat o malaltia mental o en risc d’ exclusió.

 

En paraules del soci gerent d’Arbinger, Mitch Warner: “Els tres guanyadors del premi encarnen, cadascun en el seu àmbit, el que significa veure a les persones com a persones. Ens sentim enormement inspirats per ells i honrats d’ajudar a que es reconegui la seva tasca”.

 

 

The Arbinger Institute és una firma global de consultoria i capacitació que ajuda a les persones a passar de l’enfocament automàtic per defecte centrat en el “jo”, que anomenem “mentalitat dins de la caixa”, a un enfocament centrat en els resultats col·lectius, que anomenem “mentalitat fora de la caixa”. Basant-se en quatre dècades d’investigació i experiència amb centenars de clients, ofereix capacitació, coaching, consultoria i un conjunt d’eines d’implementació que permeten a les persones, comunitats i organitzacions a assolir nivells d’acompliment que només són possibles amb una mentalitat “fora de la caixa “.

 

Aquest premi representa el reconeixement internacional més important que ha rebut La Fageda. És una gran responsabilitat saber la gran quantitat de persones que es fixen i s’emmirallen en el nostre projecte.

Actualitat  flecha_azul

Ampliem la família dels iogurts de gustos amb els de pera i préssec

 

12-11-2019

 

Estem contents d’anunciar-vos que ampliem la família dels iogurts de gustos de La Fageda. Després d’uns mesos de proves, ja tenim a punt els nous iogurts de pera i de préssec, que s’afegeixen als de maduixa, llimona i plàtan. Com aquests tres, els iogurts de pera i préssec s’elaboren amb aromes naturals i sense colorants ni conservants.

 

 
Seguir llegint

Nous iogurts en envàs de cartró i també l’opció de comprar-ne a granel

 

04-10-2019

 

Ben aviat, durant els primers mesos de 2020, llançarem  al mercat una nova família de iogurts en envàs de cartró i en format de mig quilo.
I aquesta tardor  posem a l’abast dels consumidors l’opció de comprar a granel el nostre iogurt natural cremós.

 

 
Seguir llegint

Projecte Caminades de La Fageda: caminem i fem salut

 

17-09-2019

 

Amb l’entrada al mes de setembre, a La Fageda hem reprès el Projecte Caminades: caminem i fem salut.

 

 
Seguir llegint