Blog

La Fageda et convida aquest estiu a jugar a cartes amb El Gelater


10 juliol, 2019

Bocins de xocolata, gerres de llet, bols de nata, grans de cafè, baies de vainilla, terrines de crema, iogurts, llimones i maduixes… i també onades de calor i bacteris. Són alguns dels protagonistes d’El Gelater, un joc de cartes amb què La Fageda convida petits i grans a descobrir qui sap més coses sobre els gelats.

 

el gelater

A l’estil del popular Uno, i amb la participació d’entre 2 i 8 jugadors de totes les edats, El Gelater incentiva la capacitat d’associar ingredients i receptes. La partida la guanyarà el primer que es quedi sense cartes.

 

Per jugar-hi, caldrà que us connecteu al portal web www.elgelater.com i que descarregueu la col·lecció de cartes després d’omplir un petit formulari. La descàrrega és molt fàcil i, per imprimir-les, necessitareu 8 fulls en dinA4.

 

Després només us quedarà fer unes senzilles manualitats: retallar les cartes i mimar-les tant com vulgueu.

 

El portal www.elgelater.com és actiu des d’aquesta setmana i durant tot l’estiu, l’època en què més de gust venen els gelats i quan les vacances en família conviden a una bona partida de cartes. El joc el podeu descarregar en català o castellà i l’hem concebut com una nova manera de connectar amb totes aquelles persones interessades en el projecte social i els productes de La Fageda.

 

Fins a mitjans de setembre, quan compreu els nostres gelats, visiteu les xarxes socials de La Fageda o vingueu a la nostra finca trobareu missatges que us convidaran a jugar a El Gelater. Ens agradarà molt que ens expliqueu què us ha semblat!

 

I, si us queden dubtes sobre com fem els gelats, us ho detallem al blog.

 

A jugar!

Actualitat  flecha_azul

Vols ser el millor gelater de l’estiu?

 

10-07-2019

 

 

Presentem “El Gelater”, el nou joc de cartes de La Fageda.

 

 
Descarregar el joc

El prestigiós The Arbinger Institute (USA) concedeix a La Fageda el premi “Canviant la mirada del món”

 

02-07-2019

 

El guardó l’ha recollit el president de La Fageda, Cristóbal Colón, en un acte que ha tingut lloc a Salt Lake City.

 
Seguir llegint

El iogurt natural sense lactosa, tindrà textura cremosa i incorpora el color morat

 

26-06-2019

 

El canvi a textura cremosa respon a la nostra voluntat de millorar la qualitat organolèptica d’aquest producte que tenim al mercat des de fa 3 anys i ha comportat una nova formulació.

 
Seguir llegint