Blog

De quan fa 25 anys els iogurts de La Fageda comencen a jugar a primera divisió


7 agost, 2019

 

Aquest 2019 es compleixen  25 anys de l’entrada dels nostres iogurts al mercat de la gran distribució, o sigui, a ser presents en les prestatgeries dels comerços. Un any abans, La Fageda emprenia l’aventura d’elaborar-los, i el seu destí   eren sobretot grans hospitals i per tant, els consumien els pacients d’aquests centres. No va ser fins un any llarg després, que els iogurts varen començar a ser visibles als lineals de les grans superfícies. Fer aquest salt, la voluntat d’anar a parar a les neveres de les llars, era transcendental per aconseguir consolidar el projecte, i tant transcendental i necessari com difícil i complex.

 

L’any 1994 la marca La Fageda feia el seu debut a primera divisió.

 

Com de difícil va ser assolir aquest repte? Quina garantia hi havia que tot i ser presents als lineals dels comerços unes mans decidissin estirar el producte i endur-se’l a casa? Quin impacte psicològic va suposar per la gent de La Fageda aquest pas? I un cop al gran consum, com es promouen per donar-los a conèixer?

 

Per respondre aquestes preguntes us volem compartir aquest moment clau de la nostra història, que va ser un autèntic punt d’inflexió. I ho fem amb un dels capítols del llibre Història d’una bogeria. Porta per títol  “Això no funcionarà“. Per sort, el que no va funcionar va ser el presagi.

Actualitat  flecha_azul

Ampliem la família dels iogurts de gustos amb els de pera i préssec

 

12-11-2019

 

Estem contents d’anunciar-vos que ampliem la família dels iogurts de gustos de La Fageda. Després d’uns mesos de proves, ja tenim a punt els nous iogurts de pera i de préssec, que s’afegeixen als de maduixa, llimona i plàtan. Com aquests tres, els iogurts de pera i préssec s’elaboren amb aromes naturals i sense colorants ni conservants.

 

 
Seguir llegint

Nous iogurts en envàs de cartró i també l’opció de comprar-ne a granel

 

04-10-2019

 

Ben aviat, durant els primers mesos de 2020, llançarem  al mercat una nova família de iogurts en envàs de cartró i en format de mig quilo.
I aquesta tardor  posem a l’abast dels consumidors l’opció de comprar a granel el nostre iogurt natural cremós.

 

 
Seguir llegint

Projecte Caminades de La Fageda: caminem i fem salut

 

17-09-2019

 

Amb l’entrada al mes de setembre, a La Fageda hem reprès el Projecte Caminades: caminem i fem salut.

 

 
Seguir llegint