Blog

De quan fa 25 anys els iogurts de La Fageda comencen a jugar a primera divisió


7 agost, 2019

 

Aquest 2019 es compleixen  25 anys de l’entrada dels nostres iogurts al mercat de la gran distribució, o sigui, a ser presents en les prestatgeries dels comerços. Un any abans, La Fageda emprenia l’aventura d’elaborar-los, i el seu destí   eren sobretot grans hospitals i per tant, els consumien els pacients d’aquests centres. No va ser fins un any llarg després, que els iogurts varen començar a ser visibles als lineals de les grans superfícies. Fer aquest salt, la voluntat d’anar a parar a les neveres de les llars, era transcendental per aconseguir consolidar el projecte, i tant transcendental i necessari com difícil i complex.

 

L’any 1994 la marca La Fageda feia el seu debut a primera divisió.

 

Com de difícil va ser assolir aquest repte? Quina garantia hi havia que tot i ser presents als lineals dels comerços unes mans decidissin estirar el producte i endur-se’l a casa? Quin impacte psicològic va suposar per la gent de La Fageda aquest pas? I un cop al gran consum, com es promouen per donar-los a conèixer?

 

Per respondre aquestes preguntes us volem compartir aquest moment clau de la nostra història, que va ser un autèntic punt d’inflexió. I ho fem amb un dels capítols del llibre Història d’una bogeria. Porta per títol  “Això no funcionarà“. Per sort, el que no va funcionar va ser el presagi.

Actualitat  flecha_azul

Vols ser el millor gelater de l’estiu?

 

10-07-2019

 

 

Presentem “El Gelater”, el nou joc de cartes de La Fageda.

 

 
Descarregar el joc

El prestigiós The Arbinger Institute (USA) concedeix a La Fageda el premi “Canviant la mirada del món”

 

02-07-2019

 

El guardó l’ha recollit el president de La Fageda, Cristóbal Colón, en un acte que ha tingut lloc a Salt Lake City.

 
Seguir llegint

El iogurt natural sense lactosa, tindrà textura cremosa i incorpora el color morat

 

26-06-2019

 

El canvi a textura cremosa respon a la nostra voluntat de millorar la qualitat organolèptica d’aquest producte que tenim al mercat des de fa 3 anys i ha comportat una nova formulació.

 
Seguir llegint