Preguntes freqüents

No. Cap de les nostres matèries primeres inclou l’ús de gluten, per tant no existeix el perill de contaminació ni directe ni creuada. Consulta la documentació.

La Fageda té definit el prerequisit d’actuació per evitar la presència d’al·lèrgens no declarats. El mateix inclou:

Especificacions de totes les nostres matèries primeres, garantint l’absència de gluten.

Anàlisis anuals d’absència de gluten per famílies. L’anàlisi en garanteix valors inferiors a 5ppm, si bé els nivells establerts per la FACE accepten valors inferiors a 20ppm.

La Fageda elabora des de la tardor de 2016 el iogurt sense lactosa, atenent així una aspiració del col·lectiu d’intolerants a la lactosa, oferint-los un producte que manté tota la proteïna i el gust del iogurt original. La resta de iogurts de La Fageda, degut al seu procés de fermentació que transforma la lactosa en àcid làctic, tenen molt poc contingut de lactosa i es digereixen millor que la llet.

No. La política de la Fageda és la no utilització d´OGM, per tant,  tenim establertes les mesures de control de proveïdors per garantir la seva absència.

El midó modificat de blat de moro, que és un dels ingredients dels nostres flams i cremes, no és un midó modificat genèticament, és un mido que mitjançant procediments físics (temperatura) o  enzimàtics fa que es modifiquin les seves característiques per aconseguir-ne la textura desitjada.  

L’únic producte que conté ou és la crema de vainilla.

Aquest terme, que es pot llegir a la llista d’ingredients dels nostres làctics, fa referència a la llet recent munyida. La llet fresca pot ser crua o pasteuritzada.   

La llet fresca és l’ingredient bàsic dels nostres iogurts que, una vegada barrejat amb la resta d’ingredients, és sotmès a un procés d’alta pasteurització que garanteix la total seguretat per poblacions de risc, com és el cas del consum per part d’embarassades.

Atenció al consumidor

Si no has trobat la resposta a la teva consulta també pots omplir el següent formulari:

Vull fer una proposta
Tinc una reclamació
Tinc una pregunta

Nom i cognoms*

Correu electrònic*

Telèfon i horari de contacte
(no és obligatori però el recomanem per a una major celeritat)

Lloc de residència

Comentari

Accepto la política de privadesa
Vull rebre el butlletí

Últimes notícies  flecha_azul

La Fageda, empresa alimentària més responsable a tot l’Estat

 

11-04-2017

 

La Fageda és la 6a empresa més responsable a tot l’Estat, segons el rànquing publicat diumenge per l’institut Merco. Per sectors, La Fageda es troba al 1r lloc en Alimentació i Begudes, per davant de Danone, Codorniu o Nestlé.

 
Segueix llegint

No és país per al negoci social

 

10-04-2017

 

Casos empresarials d’èxit, com La Fageda, han contribuït a situar sobre el mapa la figura dels emprenedors socials, però Espanya encara lidera el rànquing dels països on és més difícil posar en marxa una empresa social.

 
Llegeix la notícia

Un nen autista no és deficitari, és autista

 

10-04-2017

 

“Conviure amb el meu germà esquizofrènic ha estat un dels aprenentatges més grans que he tingut a la vida”, Paco Jiménez, exdegà de la Universitat de Girona.

 
Llegeix l'entrevista