Obrador de
melmelades

La Fageda ens vàrem iniciar en l’elaboració i comercialització de melmelades l’any 2012. És doncs, la secció més jove l’organització. L’aposta per l’horticultura com una nova activitat empresarial va suplir l’antiga secció de vivers. Volíem donar resposta també, a la tendència creixent de la població de consumir productes de proximitat i qualitat. Per a tirar endavant la iniciativa hem comptat amb l’assessorament de la Fundació Alícia, un centre referent en l’àmbit de la recerca aplicada a la gastronomia.

La nostra voluntat innovadora fa que les melmelades siguin concebudes per a maridar i les elaborem de manera ben tradicional amb fruites i verdures de primera qualitat, algunes d’elles del mateix hort de la finca.

· Les melmelades Fageda es troben al mercat català i també en alguns punts de França.

· Aquesta secció dóna feina a gairebé una vintena de persones.

Últimes notícies  flecha_azul

10 preguntes a la treballadora més jove de La Fageda

 

21-11-2017

 

Es diu Sheila Cobos i és la més joveneta de la plantilla professional de La Fageda, de fet, ni té la majoria d’edat, complirà els divuit d’aquí a pocs dies…

 
Segueix llegint

Què n’esperen les escoles de la visita a La Fageda?

 

13-11-2017

 

Aquests dies de tardor són molts els grups escolars de primària i secundària que, des de diverses procedències, decideixen sortir de les aules i desplaçar-se a la Garrotxa per venir a la nostra finca…

 
Segueix llegint.

Tardor, bolets i melmelades de La Fageda.

 

31-10-2017

 

L’aire fresc d’aquest matí d’octubre ens recorda que per fi ja ha arribat la tardor a La Fageda. Aquest any el fred encara no havia aparegut, i ja tocava que després de les pluges i la calor, fes acte de presència.

 
Segueix llegint.